Головна Новини Дозвілля лайфхаки Як вижити, маючи при собі тільки поламаний мобільник
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вижити, маючи при собі тільки поламаний мобільник

Зламаний мобільний телефон може виявитися ключем до твого виживання

3 червня 2020, 15:54 comments1423
Поділіться публікацією:

Якщо ти єдиний, кому вдалося вижити у літаку, що впав над джунглями, або в кораблі, який викинуло на берег безлюдного острова, то ти — щасливчик. А якщо при тобі виявився твій мобільний телефон, то тобі пощастило подвійно. По ньому ти зможеш викликати допомогу. Ну а якщо він зламався, то ми розповімо тобі, як його можна використовувати в такому випадку.

Як вижити, маючи при собі тільки поламаний мобільник

Компас

У будь-якому мобільному телефоні за динаміком є магніт, а також кілька дротів. З допомогою цих деталей можна створити імпровізований компас. Зверни увагу, що дріт повинен бути чорним, мідний не стане показувати напрямок. Дріт потрібно покласти на магніт і там, куди він повернеться, буде північ. Приблизно, звичайно ж.

Наконечник для списа і ніж

З плати, яка є в кожному мобільному телефоні, можна створити наконечник для стріли або списа. Необхідно розібрати телефон і дістати плату. Гарненько заточи її об камінь. Після цього ти зможеш з будь-якої гілки зробити спис або стрілу. Крім того, плата може стати відмінним лезом для ножа. У будь-якому випадку, ця нехитра зброя стане у нагоді, якщо ти опинився один в дикій місцевості.

Електрична пальник

Одним з найважливіших елементів будь-якого мобільника є батарея. Поєднавши дріт контактів на акумуляторі, ти викличеш коротке замикання. Дріт почне стрімко нагріватися і розпалить тирсу або суху траву. Головне, не забудь приготувати їх заздалегідь. На сучасних мобільних телефонах є камери з лінзами. Через таку лінзу можна також запалити вогонь, але це занадто складно.

Ці маленькі секрети можливо врятують тобі життя в екстремальній ситуації. Втім, краще ніколи в неї не потрапляти. Також видання "Коментарі" розповість, як врятуватися у випадку удару струмом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини