Головна Новини Дозвілля лайфхаки Економимо на їжі: п'ять чоловічих методів
commentss НОВИНИ Всі новини

Економимо на їжі: п'ять чоловічих методів

Економія на їжі допоможе зберегти гроші для інших важливих ідей та проектів

23 червня 2020, 17:13 comments1840
Поділіться публікацією:

Карантин спровокував кризу, яка змусила кожного переглянути свою фінансову ситуацію. Багатьом тепер доводиться економити, щоб зберегти свої кошти. У тому числі обмежувати себе в їжі. Сьогодні ми розповімо тобі, як це повинен робити чоловік.

Економимо на їжі: п'ять чоловічих методів

1. За продуктами варто ходити маючи при собі список, в якому міститься твоє меню на тиждень. Не нехтуй списком, а бажання, що виникли, перенеси в меню на наступний тиждень.

2. Віддавай перевагу місцевому виробнику, адже його витрати на транспорт, збут і рекламу значно менші. Завдяки цьому місцеві продукти дешевші.

3. Частіше заглядай на ринок. У сезон там продукти значно корисніші, ніж у супермаркеті. Крім того, вони дешевшають під вечір.

4. Не забувай про сезонність овочів і фруктів. В сезон вони корисніші і дешевші. Якщо у тебе є хороша морозильна камера, то навчися заморожувати продукти, особливо фрукти та ягоди. Це допоможе економити продукти взимку, а також забезпечить вітамінами.

5. Взагалі не нехтуй заготівлями на зиму. Варення, консервовані овочі, заготовки для супів і так далі. Це дозволить зберегти сімейний бюджет і заповнити недолік вітамінів в організмі взимку.

Ти зовсім не обмежиш себе, якщо будеш дотримуватися цих порад. Вони лише допоможуть тобі більш раціонально розпоряджатися грошима та продуктами. Також видання "Коментарі" розповість, як приготувати смажені пельмені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини