Рубрики
МЕНЮ
Павел Зинченко
Карантин спровокував кризу, яка змусила кожного переглянути свою фінансову ситуацію. Багатьом тепер доводиться економити, щоб зберегти свої кошти. У тому числі обмежувати себе в їжі. Сьогодні ми розповімо тобі, як це повинен робити чоловік.
1. За продуктами варто ходити маючи при собі список, в якому міститься твоє меню на тиждень. Не нехтуй списком, а бажання, що виникли, перенеси в меню на наступний тиждень.
2. Віддавай перевагу місцевому виробнику, адже його витрати на транспорт, збут і рекламу значно менші. Завдяки цьому місцеві продукти дешевші.
3. Частіше заглядай на ринок. У сезон там продукти значно корисніші, ніж у супермаркеті. Крім того, вони дешевшають під вечір.
4. Не забувай про сезонність овочів і фруктів. В сезон вони корисніші і дешевші. Якщо у тебе є хороша морозильна камера, то навчися заморожувати продукти, особливо фрукти та ягоди. Це допоможе економити продукти взимку, а також забезпечить вітамінами.
5. Взагалі не нехтуй заготівлями на зиму. Варення, консервовані овочі, заготовки для супів і так далі. Це дозволить зберегти сімейний бюджет і заповнити недолік вітамінів в організмі взимку.
Ти зовсім не обмежиш себе, якщо будеш дотримуватися цих порад. Вони лише допоможуть тобі більш раціонально розпоряджатися грошима та продуктами. Також видання "Коментарі" розповість, як приготувати смажені пельмені.