Головна Новини Дозвілля лайфхаки "Геніальні" лайфхаки від творчих людей
commentss НОВИНИ Всі новини

"Геніальні" лайфхаки від творчих людей

При певних обставинах деякі люди діють непередбачувано і креативно

24 січня 2021, 19:29
Поділіться публікацією:

У житті кожного з нас бувають ситуації, коли потрібно щось придумати, щоб підлаштуватися під непередбачену ситуацію. Однак хтось це може робити з легкістю, а комусь доведеться гарненько подумати, перш ніж в голову прийде та сама геніальна ідея.

"Геніальні" лайфхаки від творчих людей

Цікаві лайфхаки. Фото: pixabay

Пропонуємо вашій увазі серію знімків, які демонструють, на що здатна людська фантазія, якщо незамінний лайфхак потрібен "тут і зараз". Про це пише "24ТВ. Юа".

Є в цій підбірці геній, який придумав пристосування для тих, хто постійно хоче пити. Тепер це можна зробити легко, не відриваючись від важливих справ. А наступний автор ідеї відмінно придумав, що робити, якщо речей в гардеробі багато, а місця, навпаки, мало. "Творчий підхід повинен бути у всьому" — назва наступної геніальної ідеї. Також ви знайдете лайфхак і для тих, хто хоче бути готовим до спонтанного приходу батьків. Виявилося, для цього потрібна одна ложка і трохи кмітливості.

”Геніальні” лайфхаки від творчих людей - фото 2
”Геніальні” лайфхаки від творчих людей - фото 3
”Геніальні” лайфхаки від творчих людей - фото 4
”Геніальні” лайфхаки від творчих людей - фото 5
”Геніальні” лайфхаки від творчих людей - фото 6
”Геніальні” лайфхаки від творчих людей - фото 7
”Геніальні” лайфхаки від творчих людей - фото 8
”Геніальні” лайфхаки від творчих людей - фото 9
”Геніальні” лайфхаки від творчих людей - фото 10

Яка ідея вам сподобалася найбільше?

Як повідомляло видання "Коментарі", речі, які ми використовуємо зовсім не так, як це було задумано. Ні для кого не секрет, що безліч геніальних винаходів було придумано зовсім випадково. А є навіть такі, які отримали зовсім інше призначення, ніж задумував автор. Добірка цих речей зможе вас здивувати, тому що раніше вони використовувалися не так, як ми бачимо сьогодні.
Також ми писали, десять покупок, про які люди схильні шкодувати. У цьому списку можна знайти туристичні спорядження, домашні тренажери, кухонну техніку і багато інших речей. А про яку зроблену покупку хоч раз жалкували ви?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини