Головна Новини Дозвілля хобі На що витрачати гроші, якщо хочеш купити собі щастя
commentss НОВИНИ Всі новини

На що витрачати гроші, якщо хочеш купити собі щастя

На гроші щастя не купиш, але вони можуть його трішки наблизити

11 грудня 2020, 12:54
Поділіться публікацією:

Чи можна купити щастя за гроші? Тобі будь-хто скаже, що немає, це неможливо. Але можна стати щасливішим, якщо витрачати гроші з розумом. Сьогодні ми розповімо тобі, на що найкраще витратитися, щоб стати трішки щасливішими.

На що витрачати гроші, якщо хочеш купити собі щастя

ФОТО: Фаза Роста

Відпочинок

Відпустка — чудовий спосіб зробити себе щасливим! Звичайно, для хорошої відпустки потрібно як слід попрацювати, але ми впевнені, твій гаманець буде наповнений, коли захочеш себе ощасливити.

Щоденник

Стрес вбиває твоє щастя, але ти можеш чинити опір. Велика частина стресових ситуацій відбувається через відсутність організованості. Хороше планування може допомогти тобі. Тому купи собі щоденник.

Новий костюм

Біжи в магазин, якщо з моменту першої покупки костюма пройшло вже кілька років. Оновлюй свій гардероб. Коли ти маєш гарний вигляд, то і рівень твого щастя зростає. В принципі, обмежуватися костюмом необов'язково. Хороша куртка також може стати корисним придбанням.

Абонемент в спортзал

Не гребуй спортзалом, навіть якщо робиш вправи вдома. Робота в команді мотивує, а постійні заняття спортом підвищують самооцінку. Крім того, це корисно для здоров'я і допоможе сфокусувати на тобі захоплені погляди прекрасних дам. Не прогав таку можливість!

Курси медитації

Вечірні посиденьки перед телевізором насправді складно назвати повноцінним відпочинком. Чому б не виділити певну суму і не записатися на курси з медитації?

Саме такі, на перший погляд, непримітні речі, роблять тебе щасливим. Ніколи не шкодуй на них грошей. Також видання "Коментарі" розповість тобі про три найбільш чоловічих способи миттєво зняти стрес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини