Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Як навчитися підтягуватися: кілька порад майбутньому королю турніка
commentss НОВИНИ Всі новини

Як навчитися підтягуватися: кілька порад майбутньому королю турніка

Кілька порад, які допоможуть освоїти головні принципи підтягування

2 червня 2020, 15:00 comments2379
Поділіться публікацією:

Для багатьох, навіть найбільш розвинених фізично, чоловіків, підтягування є серйозною проблемою. Незважаючи на всю свою силу, вони ніяк не здатні подолати вагу власного тіла, і незважаючи на всі зусилля, особливих результатів не досягають. Сьогодні ми вирішили допомогти цим людям і дати кілька рекомендацій щодо того, як правильно навчитися підтягуватися.

Як навчитися підтягуватися: кілька порад майбутньому королю турніка

Тренажери

Ти не зможеш відразу ж підкорити турнік, якщо перед цим не присвятиш певний час спеціальній підготовці. Почни ходити в тренажерний зал. Стартуй з невеликої ваги і поступово підвищуй навантаження гантелями. Через якийсь час у тебе з'явиться розуміння того, як потрібно підтягуватися.

Частота занять

Ти сам повинен для себе вирішити, як часто ти будеш займатися. Комусь цілком вистачить кількох разів на тиждень, а комусь доведеться надовго стати постійним клієнтом тренажерки. Як правило, тренери рекомендують займатися три рази в тиждень. Крім того, для підтягування потрібно виділити окреме тренування.

Тренування

Найбільш стандартна програма тренувань для тих, хто хоче навчитися підтягуватися, виглядає так:

- Перше тренування: легке, 30 хвилин, працюємо не до "відмови";

- Друге: середнє, 45 хвилин, майже до до "відмови", обов'язково змінюючи хват;

- Третє: важке, 60 хвилин, до "відмови" у кожному підході.

Стільчик

Якщо в тебе немає можливості ходити в спортзали, то повісь турнік дома. Перед початком тренування став під ноги стільчик. Коли підборіддя опиниться над поперечиною, починай опускатися якомога повільніше. Це також допоможе тобі зрозуміти принципи високого мистецтва підтягування.

Підтягування — це дуже хороша і корисна вправа. Наполегливо рекомендуємо докласти зусиль і навчитися цьому високому мистецтву. Також видання "Коментарі" розповість про три самих безжальних тренування у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини