Головна Новини Дозвілля ЗСЖ П'ять причин почати вечірні пробіжки вже сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять причин почати вечірні пробіжки вже сьогодні

Вечірня пробіжка має масу переваг для здоров'я

8 червня 2020, 19:10 comments1662
Поділіться публікацією:

Всім давно відомо, що біг — один з найпопулярніших видів заняття спортом. Він допомагає підтримувати своє тіло в тонусі і позитивно впливає на весь організм. Біг нормалізує обмін речовин, заряджає енергією, насичує киснем всі органи і тканини. Але все ж у вечірній пробіжці є свої переваги.

П'ять причин почати вечірні пробіжки вже сьогодні

Простіше виділити час

Вранці часто не вистачає часу, щоб вийти на пробіжку, тому що потрібно збиратися на роботу, встигнути поснідати, а то й зібрати дітей до школи. А от увечері, коли робочий день позаду, можна виділити годинку для пробіжки.

Вечірній біг допомагає зняти стрес

Пробіжку ввечері можна використовувати в якості способу розслаблення після важкого дня. Це хороша можливість скинути денний "тягар проблем". Якщо ви сильно втомилися, можна просто прогулятися по парку, але побачите, що ваше самопочуття покращиться.

Вечірній біг корисний тим, хто має проблеми зі сном

Ви, напевно, чули про те, що вечірні пробіжки сприяють якісному і тривалого сну. Якщо вас мучить безсоння, тоді за пару годин до сну вирушайте в парк або на стадіон, щоб зробити нічний відпочинок більш корисним.

Вечірні пробіжки активно спалюють з'їдені за день калорії

Бігайте по вечорах, щоб позбутися від зайвих кілограм (якщо вони у вас є). Тільки, коли повернетеся додому, не сідайте за стіл вечеряти, просто випийте склянку води.

У вечірній час у людини видільна система працює активніше

Дослідники довели, що біг вечорами здатний прискорити метаболізм і очистити організм від токсинів і інших негативних елементів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як діяти, якщо пробіжка проходить під палючим сонцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини