Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Гороскоп на вівторок, 6 липня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на вівторок, 6 липня, для кожного знака Зодіаку

Активний трудовий день, який змусить вас поринути з головою в роботу

6 липня 2021, 06:29 comments4922
Поділіться публікацією:

Овен

 Гороскоп на вівторок, 6 липня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Цей день обіцяє бути вдалим, він ознаменує зростання вашого творчого і ділового потенціалу, хоча можлива деяка розгубленість через привабливих ділових пропозицій. Потрібно пам'ятати, що безкоштовним буває лише сир у мишоловці.

Телець

У вашу участь і співчуття потребуватимуть всі навколишні вас люди — колеги, друзі та близькі. Корисно почати комплекс оздоровчих заходів, курс інтенсивної терапії. Рекомендуються медитації, молитви.

Близнюки

Втому і роздратування будуть супроводжуватися навіть озлобленням. Не можна заганяти всередину негативні емоції. Усвідомте їх повною мірою і візьміть під контроль. У сім'ї можливий конфлікт з дітьми-підлітками.

Рак

Активний трудовий день, який змусить вас поринути з головою в роботу. Сприятливо звернення до начальства з пропозиціями або проханнями. Ймовірно, що до вас поставляться прихильно. Головна умова успіху — високий професіоналізм. Здоров'я залишає бажати кращого, ймовірне загострення захворювання, яке свого часу не було взято до уваги.

Лев

Події цього дня і спілкування з оточуючими вас людьми принесуть відчуття спокою і комфорту. Якщо ви відкинете убік всі підозри і проявіть любов до своїх обранців — ви відчуєте себе на вершині блаженства. Можливо, ви на час забудете про службові проблеми.

Терези

Відносини з начальством покращаться. Але не переоцінюйте свої сили і можливості, не звалювати на себе непосильний тягар. Сприятливо займатися цілительством і починати курс інтенсивної терапії.

Скорпіон

День сприятливий для любові, зачаття, укладення шлюбу. Помітно покращаться відносини зі старшими родичами, друзями, колегами. Відносини між подружжям стануть ніжніше. Ви відчуєте потребу один в одному, як ніколи. Несімейні Скорпіони можуть скористатися сприятливим розташуванням зірок і зустріти самого головного людини свого життя.

Стрілець

Напружений, активний день, сприятливий для ведення переговорів, отримання необхідної юридичної консультації. Напористі і рішучі дії, впевнене просування до намічених цілей слід поєднувати з плануванням перспективних справ. У вирішенні важливих життєвих проблем вам допоможуть мудрість, інтуїція і незалежність.

Козоріг

День пов'язаний зі змінами в особистому житті — неміцні зв'язки розірвуться. Багато будуть відчувати незадоволеність своїми партнерами, особливо якщо ті не відповідають вашим підвищеним вимогам. Можливо, що деякі зустрінуть свою долю.

Водолій

Рекомендується енергійно взятися за нові справи, активізувати свою діяльність в бізнесі, остаточно визначитися у відносинах з близькою людиною. Не варто піддаватися прихованим емоціям, які можуть спровокувати небажані наслідки. Маска зовнішнього спокою знову захистить вас від зазіхань ворогів.

Риби

Сприятливий день, зазначений припливом життєвих сил. Він принесе надії, впевненості у власних силах, оптимістичний погляд на майбутнє, бажання вдосконалюватися. Події цього дня програмують майбутнє.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 5 — 11 липень 2021. Новий тиждень липня буде досить сонячним і активним в більшості знаків Зодіаку, а кому випаде можливість переглянути свої цілі та бажання, передає Радіо Maximum. Що ж зірки прогнозують для вас? Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення


Новини