Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Знайдено актрису для нових «Піратів Карибського моря"
commentss НОВИНИ Всі новини

Знайдено актрису для нових «Піратів Карибського моря"

У новій версії «Піратів» зіграє Марго Роббі

27 червня 2020, 15:05 comments1617
Поділіться публікацією:

У Голлівуді планують випустити "жіночу" версію пригодницького фільму "Пірати Карибського моря". І на головну роль запросили зірку кінострічки "Хижі птахи" Марго Роббі. Таку інформацію надало видання The Hollywood Reporter.

Знайдено актрису для нових «Піратів Карибського моря"

Відомо, що новий фільм не буде продовженням франшизи, де центральними персонажами був Джек Горобець, Елізабет Суонн та Уїлл Тернер. Це буде оригінальна історія з жінками в головних ролях.

Інсайдер повідомляє, що нова версія "Піратів" не має ніякого відношення до раніше анонсованої шостої частини франшизи, сценарієм якої займається Крейг Мазін ("Чорнобиль", "Дуже страшне кіно", "Похмілля у Вегасі 2-3 частини"). Але коригувати обидва проекти буде продюсер "Піратів" Джеррі Брукхаймер.

Нагадаємо, що в мережі ходили чутки про те, що в новій частині "Піратів Карибського моря" знову з'явиться капітан Джек Горобець, та тільки режисери ще не вирішили, зіграє він центрального чи другорядного персонажа.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що головну жіночу роль у "Піратах" може отримати британська актриса Емма Уотсон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини