Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Топ-10 мотиваційних фільмів для студентів
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-10 мотиваційних фільмів для студентів

Топ сильних мотивуючих фільмів, які варто подивитися тим, хто шукає натхнення для досягнення нових цілей

4 квітня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

У період візуальної культури кіно стає як джерелом задоволення, а й потужним інструментом мотивації. Для студентів, які шукають натхнення і прагнуть успіху, кінематограф може бути не тільки прикладом для наслідування, але й путівником світу дорослих рішень і відповідальності. Ось десять фільмів, які ми рекомендуємо студентам для мотивації:

Топ-10 мотиваційних фільмів для студентів

Добірка фільмів, що мотивують вчитися

"У пошуках щастя" (2006) — історія Кріса Гарднера, який, незважаючи на бездомність і труднощі, досягає успіху в бізнесі, надихає на незламну віру в себе та свої мрії.

"Уолл-стріт" (1987) — хоч і показує темну сторону амбіцій, фільм також мотивує до роздумів про ціну успіху та важливість етичних принципів у бізнесі.

"Основник" (2016) — розповідає про Рея Крока, який перетворив маленьку закусочну братів Макдональд на одну з найбільших франшиз світу, підкреслюючи значення завзятості та інновацій.

"1 1" (2011) — французька драма про дружбу між багатим аристократом, який опинився в інвалідному кріслі, та його помічнику з передмістя, долає стереотипи та показує, що можливості для зростання є у кожного.

"Соціальна мережа" (2010) – досліджує історію створення Facebook, підкреслюючи значення інновацій та підприємництва у сучасному світі.

"Аритмія" (2017) — фільм про молодого лікаря швидкої допомоги, який, незважаючи на бюрократію та особисті труднощі, залишається вірним своєму покликанню допомагати людям.

"Легенда №17" (2013) — надихаюча історія про легендарного хокеїста Валерія Харламова, показує, що працьовитість, талант і завзятість можуть подолати будь-які перешкоди.

"Геній" (2016) — фільм про взаємини між відомим редактором Максом Перкінсом та письменником Томасом Вулфом, наголошує на важливості творчих партнерств та віри у власний талант.

"Сліпа сторона" (2009 ) — заснована на реальній історії драма про молодого спортсмена, який завдяки підтримці та любові прийомної сім'ї досягає успіху в американському футболі.

"Джеррі Магуайер" (1996) — історія спортивного агента, який знаходить сенс в особистому та професійному житті, прагнучи більш глибоких і значущих відносин з клієнтами та близькими.

Ці фільми не тільки розважають, а й змушують задуматися про важливі життєві цінності, такі як завзятість, чесність, віра в себе та свої мрії. Вони можуть стати джерелом натхнення для студентів, які шукають мотивацію для досягнення успіху в навчанні, кар'єрі та особистому житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини