Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що дивляться українці на Netflix: найпопулярніші фільми тижня
commentss НОВИНИ Всі новини

Що дивляться українці на Netflix: найпопулярніші фільми тижня

Що сьогодні дивляться мільйони: новинки Netflix, які не можна пропустити

11 вересня 2024, 19:56
Поділіться публікацією:

Українські глядачі продовжують обирати різноманітні та цікаві фільми на Netflix, і за останній тиждень їхні уподобання знову здивували своїм розмахом. Ми зібрали для вас список найпопулярніших стрічок, які прикрали увагу глядачів у всій країні. Від напружених бойовиків до душевних драм ці фільми гарантовано залишать слід у вашій пам'яті.

Що дивляться українці на Netflix: найпопулярніші фільми тижня

Топ фільмів Netflix в Україні

Ребел-Рідж: У пошуках справедливості

Один із найпопулярніших фільмів тижня - "Ребел-Рідж" . Це історія колишнього морпіха, який стає заручником власної спраги справедливості. Прагнучи допомогти братові, він стикається з корумпованими поліцейськими, які перетворюють його життя на справжнє пекло. Але на цьому його боротьба не закінчується — герой вирішує взяти справу у свої руки та битися із системою, яка руйнується зсередини.

Цей трилер торкається не лише теми корупції, а й особистої відповідальності кожного перед суспільством. "Ребел-Рідж" - це не просто бойовик, а глибока драма про жертви, які ми готові принести заради справедливості.

Смак свободи: Подорож до мрії

Друге місце за популярністю займає надихаюча драма "Смак свободи" . Молода дівчина-кухар вирішує змінити своє життя після невдач у кар'єрі. Доля приводить її до Львова, де вона випадково знаходить старовинну книгу української кухні. Ця знахідка стає справжнім одкровенням та перевертає її життя.

Фільм зачіпає теми самопізнання та збереження культурної спадщини, відкриваючи глядачам унікальні рецепти, які перетворюються на метафору пошуку власного шляху. Ця картина буде особливо близька до тих, хто шукає натхнення і вірить у силу випадковостей.

Союз: Кохання та шпигунство

"Союз" - це фільм, який поєднує в собі напругу шпигунського трилера і драму про нерозділене кохання. Головний герой — звичайний будівельник, який виявляється втягнутий у світ інтриг та небезпек після несподіваної зустрічі з першим коханням. Але його колишня кохана вже не та дівчина, яку він знав. Тепер вона пов'язана зі світом шпигунства, і їхня зустріч обертається смертельною грою.

Цей фільм тримає у напрузі з першої до останньої хвилини. На глядачів чекають несподівані повороти, складні стосунки та вибір між особистим та громадським боргом. "Союз" - це картина для тих, хто любить інтелектуальні трилери з елементами драми.

Інші фільми, які варто подивитися

Крім вже згаданих фільмів, у топі тижня також опинилися:

- "Двійник" - науково-фантастичний трилер про боротьбу з клонуванням.

- "Стук у двері" - містична драма з елементами трилера, що розкриває сімейні таємниці.

- "Новачки" - легка комедія, яка змусить вас посміхнутися.

- "Кейт та Лео" - романтична комедія з елементами фентезі.

- "Кіт у чоботях 2: Останнє бажання" - анімаційна казка для всієї родини.

- "Прибулець Павло" - науково-фантастична комедія про незвичайного інопланетянина.

- "Нескорений" - історична драма, заснована на реальних подіях.

Кожен із цих фільмів подарує вам унікальні емоції, чи то сміх, сльози чи захоплюючу напругу. Українські глядачі вже гідно оцінили їх, і тепер ви можете приєднатися до тих, хто знайшов для себе щось нове.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини