Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Перший супергерой отримав зірку на Голлівудській алеї слави
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший супергерой отримав зірку на Голлівудській алеї слави

Бетмен увійшов в історію. Він перший супергерой, який отримав зірку на Алеї слави в Голлівуді.

18 вересня 2024, 17:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Культовий герой коміксів DC Бетмен стане першим супергероєм, якого вшанували зіркою на Голлівудській алеї слави. Презентація запланована на 26 вересня 2024 року. Ця подія не лише підкреслює популярність персонажа DC, але й визнається офіційно Книгою рекордів Гіннеса.

Перший супергерой отримав зірку на Голлівудській алеї слави

Бетмен отримав зірку на Алеї слави. Фото з відкритих джерел

Зірка Бетмена буде розміщена поруч із зірками телевізійного Бетмена Адама Веста та одного зі співавторів персонажа, Боба Кейна. Президент DC Джим Лі буде одним з тих, хто долучився до церемонії. Наразі невідомо, хто ще відзначить вшанування Бетмена.

З моменту свого дебюту в 1939 році в коміксах DC, Бетмен став символом справедливості та боротьби зі злом. Його екранні втілення були різними — від легкої комедії Адама Веста в 1960-х до серйозних до похмурої адаптації Крістіана Бейла у трилогії "Темний лицар".

Майкл Кітон також залишив слід у франшизі, зігравши головну роль у фільмах Тіма Бертона "Бетмен" (1989) і "Бетмен повертається" (1992). Крім того, Кітон нещодавно повернувся до ролі у фільмі "Флеш" 2023 року.

Попри невдалі екранізації, такі як "Бетмен і Робін" з Джорджем Клуні чи "Ліга справедливості" Зака Снайдера з Беном Аффлеком, Бетмен продовжує залишатися улюбленцем публіки. Нова версія героя з Робертом Паттінсоном, випущена у 2022 році, отримала позитивні відгуки, а продовження заплановане на 2026 рік.

Попри те, що Бетмен став першим супергероєм, який отримав зірку на Алеї слави, він є лише 20-м вигаданим персонажем, хто отримав таку шану. Раніше на Голлівудській алеї слави також з’являлись Мікі Маус, Снупі, Шрек, Вінні Пух, Дональд Дак, Сімпсони, Багз Банні та інші.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у коміксах DC буде новий супергерой — він українець.

Також "Коментарі" писали, що компанія Amazon почала роботу над фільмом на основі популярного симулятора життя The Sims.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини