Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Отруєння "Новачком": вийшов трейлер серіалу по справі Скрипалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Отруєння "Новачком": вийшов трейлер серіалу по справі Скрипалів

Серіал розповість, як звичайні люди реагували на НП в їхньому місті

1 червня 2020, 17:45 comments1186
Поділіться публікацією:








У червні поточного року на телеканалі ВВС вийде серіал, в основі якого буде реальна історія сім'ї Скрипалів. В 2018 році главу сімейства і його дочку намагалися отруїти речовиною "Новачок". Трейлер фільму з'явився в мережі і зібрав вже більше 33 тисяч переглядів.

Отруєння "Новачком": вийшов трейлер серіалу по справі Скрипалів

Відомо, що серіал буде складатися з трьох серій, який будуть виходити в ефір з 14 по 16 червня. Головні ролі в ньому зіграли 49-річна актриса Анна-Марі Дафф ("Безсоромники", "Темні початки"), 37-річний Рейф Сполл ("Війна світів", "Даю рік"), 56-річний Марк Едді ("Гра престолів") і 40-річна Міанна Берінг ("Сутінки").

Творці серіалу "Отруєння у Солсбері" розкажуть про те, як місцеві жителі і державні служби реагували на надзвичайний стан у їхньому місті після отруєння колишнього агента ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

Відомо, що в березні 2018 року в британському місті Солсбері жертвою замаху став 66-річний екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його 33-річна дочка. Вони були знайдені в парку без свідомості. В ході слідства з'ясувалося, що батька та дочку намагалися вбити нервово-паралітичною речовиною, яку називають "Новачок". Уряд Великобританії заявив, що за замахом "дуже ймовірно" стоїть Москва.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Рассел Кроу знявся в новому трилері "Несамовитий", його трейлер захоплює, чи не так?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини