Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Онлайн-кінотеатр Netflix випустив четвертий і останній сезон серіалу «13 причин чому»
commentss НОВИНИ Всі новини

Онлайн-кінотеатр Netflix випустив четвертий і останній сезон серіалу «13 причин чому»

У четвертому сезоні «13 причин чому» всього 10 серій замість звичних 13

5 червня 2020, 20:11 comments1184
Поділіться публікацією:

Онлайн-кінотеатр Netflix випустив четвертий заключний сезон популярного серіалу під назвою "13 причин чому". Четвертий сезон отримав менше епізодів — всього десять замість звичних тринадцяти. Про це повідомили у тематичному виданні DTF.

Онлайн-кінотеатр Netflix випустив четвертий і останній сезон серіалу «13 причин чому»

Продовження популярного серіалу "13 причин чому" вже можна подивитися в онлайн-кінотеатрі Netflix з російською озвучкою і російськими субтитрами. Примітно, що особливістю онлайн-кінотеатру Netflix є випуск всього сезону відразу, тому всі десять серій вже доступні до перегляду.

В описі четвертого і останнього сезону серіалу "13 причин чому" говориться, що у фіналі герої почнуть готуватися до випускного, але темні секрети минулого змусять їх прийняти черговий складний вибір.

Американський підлітковий драматичний серіал "13 причин чому" вийшов у березні 2017 року і заснований на однойменному романі Джея Ешера 2007 року. Сюжет розповідає історію дівчини Ханни Бейкер, яка вчинила самогубство і залишила після себе незвичайне спадщину.

Як повідомляв портал "Коментарі", онлайн-кінотеатр HBO Max запустився 27 травня. Які проекти рекомендує подивитися видання "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини