Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix продовжив один з найпопулярніших серіалів на другий сезон
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix продовжив один з найпопулярніших серіалів на другий сезон

Цей серіал за короткий час став дуже успішним

24 січня 2021, 12:25 comments1185
Поділіться публікацією:

Днями популярна стримінгова платформа Netflix офіційно заявила про те, що костюмований серіал "Бріджертони" продовжено на другий сезон.

Netflix продовжив один з найпопулярніших серіалів на другий сезон

серіали Netflix / кадр з "Бріджертон"

Відомо, що зйомки продовження кінострічки повинні стартувати вже цієї весни у Великобританії. У другій сезоні глядачі спостерігатимуть за життєвою історією Ентоні Бріджертона, старшого брата Дафни, якого зіграв 32-річний Джонатан Бейлі. Також в продовженні кінострічки з'являться нові персонажі.

Відзначається, що серіал "Бріджертони", дії якого відбуваються в Лондоні в епоху Регентства, заснований на романах Джулії Куїнн. У першому сезоні йшлося про Дафну Бріджіртон і її бурхливий роман з герцогом Гастінгскім. В цілому, письменниця випустила вісім романів і кожен з них присвячений особистому життю одного з сімейства Бріджертон. Автор серіалу Ван Дьюс заявив, що хоче слідувати цьому формату.

Але при цьому, головні герої першого сезону — Дафна і Саймон Гастінгські також братимуть участь в історії, адже вони є важливою її частиною.

Нагадаємо, що прем'єра костюмованої мелодрами відбулася в грудні 2020 року і стала справжнім хітом на Netflix. Стримінговий сервіс повідомив, що за 28 днів прокату серіал "Бріджертони" подивилися з 63 млн акаунтів. За переглядами ця кінострічка обійшла навіть гучний "Хід королеви".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що серіал "Бріджертони" швидко зайняв лідируючі позиції по переглядах на Netflix, але не зумів утримувати їх занадто довго. На початку січня на платформі стартував французький телесеріал "Люпен" в головній ролі з Омаром Сі, і він зумів побити рекорд костюмованої мелодрами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини