Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Фільм «Крик» отримає продовження: що відомо про зйомки
commentss НОВИНИ Всі новини

Фільм «Крик» отримає продовження: що відомо про зйомки

Новий «Крик» повинен вийти в 2021 році

26 червня 2020, 13:15
Поділіться публікацією:

Шанувальників американського слешера "Крик" чекає приємна новина. Кінокомпанії Spyglass Media Group і Paramount Pictures запустили у виробництво п'яту частину кінострічки. Таку інформацію надало видання Variety.

Фільм «Крик» отримає продовження: що відомо про зйомки

Відомо, що продовження "Крику" будуть режисувати Метт Беттінеллі та Тайлер Джіллетт, які працювали над фільмом "Я йду шукати". Очікується, що в новій частині до ролі заступника шерифа Дьюї повернеться Девід Аркетт. Також кіностудії ведуть переговори з Кортні Кокс і Нив Кемпбелл, щоб і вони знову зіграли своїх персонажів.

Інсайдер повідомляє, що знімальний процес розпочнеться в кінці поточного літа, так що в середині 2021 року кінострічка буде готова до виходу на великі екрани. Студія Paramount буде відповідати за прокат картини по всьому світу і представить його на цифрових платформах у деяких країнах, а права на покази на платних телеканалах в Північній Америці будуть належати Spyglass.

Нагадаємо, що перша частина "Крику" вийшла в 1996 році і отримала безліч нагород. І незважаючи на скандал в ряді країн через відвертий показ насильства у фільмі, він заробив у прокаті понад 173 млн доларів. Через рік вийшла друга частина кінострічки. Картина отримала позитивні відгуки критиків, які відзначили, що фільм перевершив оригінал. У 2000 році на екрани вийшов "Крик 3", а в 2011 році "Крик 4".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в мережі з'явився новий трейлер продовження хоррора "Тихе місце".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини