Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Названо найкращий фільм десятиліття за версією Квентіна Тарантіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найкращий фільм десятиліття за версією Квентіна Тарантіно

Тарантіно вважає, що цей фільм ламає будь-яку конкуренцію

30 травня 2020, 03:25 comments1650
Поділіться публікацією:

Популярний кінорежисер Квентін Тарантіно, найбільш відомий такими роботами, як "Вбити Білла", "Одного разу...в Голлівуді" і "Джанго звільнений", назвав фільм, який вважає кращим за останнє десятиліття. Про це повідомляє видання Premiere.

Названо найкращий фільм десятиліття за версією Квентіна Тарантіно

На першому списку у його рейтингу опинилася драма режисера Девіда Фінчера "Соціальна мережа", знята на реальних подіях. Цей фільм розповідає як створювалася соціальна мережа Facebook, яка на сьогоднішній день є однією з найпопулярніших у світі. "Він кращий, от і все. Він ламає будь-яку конкуренцію", — прокоментував Тарантіно.

До речі, ця кінострічка вийшла на великі екрани в 2010 році та протягом перших двох тижнів лідирувала в національному прокаті. При бюджеті в 40 млн доларів фільм зібрав понад 224 млн і отримав схвальні відгуки від кінокритиків.

На другому місці в списку виявилася військова драма "Дюнкерк", яка вийшла в 2017 році. У центрі сюжету історія чудесного порятунку більше трьохсот тисяч солдатів в ході Дюнкеркской операції, яка мала місце на початку Другої світової війни.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що режисер Квентін Тарантіно назвав свій улюблений фільм 2019 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини