Головна Новини Дозвілля мода Обличчям Moschino-2020 стала незвичайна модель: хто вона
commentss НОВИНИ Всі новини

Обличчям Moschino-2020 стала незвичайна модель: хто вона

На розміщеному в Instagram-акаунті фото, модель зображена в одязі бренду колекції сезону осінь-зима 2020

23 вересня 2020, 19:01
Поділіться публікацією:

Італійська компанія "Moschino" — відомий виробник модного одягу, парфумерії та товарів для дому, представила своє обличчя сезону осінь-зима 2020. Про це повідомляє сама модель на ім'я Aaron Philip на сторінці в Instagram.

Обличчям Moschino-2020 стала незвичайна модель: хто вона

Фото: Instagram Aaron Philip

Відомо, що 19-річна темношкіра манекенниця страждає на дитячий церебральний параліч. Крім того, вона позиціонує себе трансгендером.

На розміщеному в Instagram-акаунті чорно-білому фото, дівчина зображена в одязі бренду колекції сезону осінь-зима 2020. Модель сидить в інвалідному кріслі. Аарон наділу пишну спідницю в стилі Марії-Антуанетти, сірий светр з бавовняного трикотажу з капюшоном, поверх нього шкіряна куртка. Взута манекенниця в ботфорти на шнурівці. Образ моделі доповнений білими рукавичками, сумкою і великою кількістю аксесуарів. 

"Не знаю, що сказати, я просто шалено дякую і люблю всіх, хто причетний до цього, всім серцем", — підписала Філіп пост, який набрав більше 18 тисяч лайків.

Відомо, що композицію зйомки збудували фотографи Луїджі і Янго (Luigi і Iango), роботи яких неодноразово потрапляли на обкладинки глянцевих журналів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, які деталі роблять образ жінки непоказним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини