Головна Новини Дозвілля діти Три секрети вибору педіатра
commentss НОВИНИ Всі новини

Три секрети вибору педіатра

Коли найкраще почати пошук дитячого лікаря, які питання ставити, на що ви повинні звернути увагу при підборі педіатра для вашої дитини

18 лютого 2021, 16:01
Поділіться публікацією:

Задуматися про педіатра для малюка слід ще під час вагітності.

Три секрети вибору педіатра

Прийом у педіатра. Фото: lubimydoctor.by

"Дуже важливо познайомитися з педіатром особисто, на що у мам часто не вистачає часу, коли народжується дитина", — каже Евеліна Алесандріні, доктор медицини і педіатр в дитячій лікарні Філадельфії.

Кращий час, щоб почати шукати педіатра — від 28 до 34 тижні вагітності. У цей період ви вже точно знаєте, чого ви хочете, і у вас є кілька тижнів для пошуків лікаря.

Виберіть трьох лікарів, запитавши поради у своїх друзів мам у дворі, подруг і сусідів, у яких є діти. Далі розвідайте розташування поліклініки або офісу педіатра. З огляду на те, як часто ви будете там бувати, розумніше буде вибрати найкоротший маршрут.

Знайомство з лікарем

Тепер ви можете скласти графік особистих зустрічей з деякими з лікарів. До теперішнього моменту у вас, ймовірно, є питання про грудне вигодовування і вакцинації, і ці теми можуть стати хорошим початком для розмови. Обов'язково дізнайтеся, чи приходить доктор за викликом додому і чи можна дзвонити йому, якщо у малюка піднявся жар о 12 годині ночі?

"Ви хочете довірити цій людині своє найдорожче — дитину, тому ви повинні запитати все, що вам необхідно для того, щоб відчувати себе з ним комфортно", — говорить доктор Евеліна Алесандріні.

Ваші особисті побажання

Деякі люди вважають за краще педіатрів — молодих жінок, а інші хочуть тип дідуся. Тут важливо розуміти, що навіть 50-річний лікар з величезним досвідом на практиці може виявитися теоретиком, тому, що ніколи не мав сім'ї та своїх власних дітей, а молода жінка-педіатр може бути мамою трьох дітей.

Найголовніше, чим ви повинні керуватися — чи підходить лікар вам як людина? Шанобливо він ставиться до вас? Терплячий і поблажливий? Як ви відчуваєте себе в його присутності? Знайти контакт на емоційному рівні з педіатром — особливо важливо.

Як раніше повідомляли "Коментарі", існують способи, щоб захистити малюка від непотрібної болю під час лікарняних процедур, про які ваш лікар може ніколи не згадувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини