Головна Новини Дозвілля діти П'ять речей, за які буває соромно кожній мамі
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей, за які буває соромно кожній мамі

Кожна мама у процесі виховання дитини допускається певних помилок

22 червня 2020, 13:40 comments2578
Поділіться публікацією:

Бути мамою — це велике щастя, відповідальність і важка праця. Кожна жінка намагається зробити все можливе, щоб її дитина росла, розвивалася і була щасливою. Але мами теж потребують відпочинку і часом мають право на незначні помилки у вихованні. За що найчастіше соромно мамам?

П'ять речей, за які буває соромно кожній мамі

istockphoto.com

Бардак в домі

Складно підтримувати дім в ідеальній чистоті, якщо у вас є маленькі діти. Часто мамам буває соромно за розкидані іграшки, так і бардак в цілому. Але ж це не означає, що вам лінь наводити порядок. Просто немає часу робити прибирання по кілька разів в день. Якщо ви намагаєтеся підтримувати будинок у чистоті — ви вже молодець.

Відсутність прогулянки

Гуляти на вулиці — корисно і мамам, і дітям. Але якщо за якоїсь причини ви пропустили цей ритуал — нічого страшного, не варто звинувачувати себе. Причини можуть бути різними — втомлена мама, примхливі діти, нестерпна поведінка дитини на вулиці, недосип, завал на роботі і т. д. — але просто пам'ятайте, що пропустити прогулянку — це нормально.

Мультики

Незважаючи на те, що у дитини має бути обмежений час для перегляду телевізора або ігор на комп'ютері, іноді мами ігнорують це правило і дозволяють дитині проводити більше часу за гаджетом. Це час вони використовують з користю для себе (щоб попити кави, полежати, зварити суп, зробити манікюр і т. д.) І це нормальний спосіб "перезавантажитися", хоча багатьом за нього соромно.

Відсутність макіяжу, зачіски і вбрання

Якщо у вашому режимі дня 3-годинна прогулянка з коляскою або 1,5-годинне сидіння в пісочниці, то було б дивно з цього приводу якось особливо одягатися і робити макіяж. Мами проводять багато часу на вулиці і в  непередбачуваних обставинах бігають по поліклініках і аптекам, справляються з істериками і капризами. Тому одяг і взуття повинні бути зручними.

Лайка в присутності  дитини

Так, лаятися при дитині будь-якого віку — дуже погано. Навіть не знаючи значення слова, дитина абсолютно завжди відчуває його негативне значення і ваші емоції в цей момент. Але є ситуації, коли ви такі злі, або вам так боляче, що спочатку йде слово,  а потім думка про його шкоду. Що ж, буває з усіма, і всім, по-хорошому, за це має бути соромно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які лайфхаки допоможуть привчити дитину до порядку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини