Головна Новини Дозвілля діти "Новий сімейний скандал Регіни Тодоренко": шанувальники розкритикували метод телеведучої по вихованню сина
commentss НОВИНИ Всі новини

"Новий сімейний скандал Регіни Тодоренко": шанувальники розкритикували метод телеведучої по вихованню сина

Відома телеведуча Регіна Тодоренко написала пост, де розповіла про вседозволеність для свого дворічного сина

31 травня 2020, 22:19 comments4242
Поділіться публікацією:

"Новий сімейний скандал Регіни Тодоренко": шанувальники розкритикували метод телеведучої по вихованню сина

Теле-діва та ведуча популярних в Росії передач Регіна Тодоренко викликала новий сплеск критики після того, як опублікувала пост про методи виховання свого дворічного сина Майкла, якого виховує разом з естрадним виконавцем Владом Топаловим. Свій "лайфхак" знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Так, ведуча зазначила, що її попередній пост на цю тему був з невідомої причини видалений — можливо, через суперечливі поради, — але, враховуючи позитивний досвід від власної специфіки виховання, вона зробила повторну публікацію. Тодоренко зазначила, що головний принцип її підходу до малюка — це повна свобода в його діях і перевагах.

почала вигадувати варіанти, як не зробити дитину залежною від гаджета. Адже саме заборонений плід солодкий. З тих пір я сама пропоную Майклу пограти з телефоном, пояснюючи, як поводитися з цією штуковиною. Інтерес до гаджету залишився, але як тільки син вивчив його, пропала ця одержимість", — пише Тодоренко у своїй публікації.

Крім того вона підкреслила, що такий же підхід використовує і в разі надмірної цікавості малюка до електричних розеток.

"Разом з Майклом розбираємо і збираємо прилад, зрозуміло, знеструмлений", — поділилася мама і телеведуча.

Звичайно, серед захоплених сучасним материнських підходом шанувальників Тодоренко, знайшлися і ті, хто назвав таку методику відсутності заборон та обмежень способом виховання розбалуваного і примхливого хлопчика.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сім'я Регіни Тодоренко і Влада Топалова зазнала серйозної цькування після інтерв'ю, в якому провідна зневажливо висловилася на адресу жінок, які піддаються домашньому насильству. Зокрема, сама Регіна задала риторичне запитання жертвам регулярних побоїв: "А що ти зробила, щоб чоловік тебе не бив?".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини