Головна Новини Дозвілля подорожі Болгарія змінила правила в'їзду для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Болгарія змінила правила в'їзду для українців

Цей крок дозволить підтримати чорноморські курорти

27 липня 2020, 23:33 comments2111
Поділіться публікацією:

З 30 липня жителі України зможуть в'їхати до Болгарії за наявності негативного тесту на коронавірус, зробленого за 72 години до перетину кордону. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я країни.

Болгарія змінила правила в'їзду для українців

На тих же умовах Болгарія з 28 липня відкриває кордони для громадян балканських країн, Молдови, Ізраїлю та Кувейту. Мандрівникам з країн ЄС, Великобританії, країн Шенгенської зони і ряду інших країн не потрібно здавати ПЛР-тест.

За даними джерела, даний крок керівництво країни змушене зробити, щоб підтримати чорноморські курорти, які сильно страждають через відсутність туристів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як Єгипет готується зустрічати українських туристів. З 27 червня в країні відкрилися кафе, клуби, спортзали і театри після більш ніж тримісячного заборони. Крім того, дозволили відвідувати мечеті і церкви, а ще скасували комендантську годину в нічний час.

Таке рішення прийняли влади, незважаючи на тенденцію до зростання числа нових хворих коронавірусом. Повідомляється, що уряд намагається врятувати єгипетську економіку, яка дуже постраждала від епідемії вірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини