Головна Новини Дозвілля саморозвиток Даремні покупки: 5 речей, на які ми даремно витрачаємо гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Даремні покупки: 5 речей, на які ми даремно витрачаємо гроші

Гроші можна витратити на щось вартісне

9 листопада 2020, 19:20 comments1156
Поділіться публікацією:

Часто ми купуємо дорогі речі, якими користуємося від сили кілька разів, а потім забуваємо про їх існування. Такі марні покупки можуть "вдарити" по бюджету, а користь від них буде мінімальна. На що не варто витрачати гроші?

Даремні покупки: 5 речей, на які ми даремно витрачаємо гроші

Фото: istock

Побутова техніка для кухні

Різні бутербродниці, хлібопічки, йогуртниці, електроножі й інша кухонна техніка займає багато місця, а ось використовується вкрай рідко. Ми часто піддаємося рекламі або переконанням продавця і купуємо те, без чого можемо легко обійтися. Якщо ви серйозно захоплюєтеся кулінарією, то цілком можливо, всі ці прилади вам знадобляться, але в іншому випадку — ви просто викинете гроші на вітер.

Зайва косметика

Багато дівчат купують собі косметику або аксесуари не по потребі, а лише для підняття настрою. Або ж під впливом реклами. Так, тільки якісні косметичні засоби коштують нині недешево, так що може перед покупкою варто гарненько подумати, наскільки потрібна вам зараз ця помада або синя туш, яку рекламують блогери?

Ультрамодний одяг для фітнесу

Навіщо витрачати гроші на спеціальний одяг для фітнесу, якщо ви не професійно займаєтеся спортом? Цілком можливо, через місяць ви закинете заняття, а одяг буде лежати на полиці й припадати пилом. Для спортзалу вам потрібні лише якісні кросівки, кілька бавовняних футболок і спортивні штани.

Плюшеві іграшки

Такі іграшки подобаються дітям, але вони звертають на них увагу 1-2 дні, а після переключаються на інші ігри. Відповідно, вони стають непотрібними й відправляються в комод до решти. Так може замість плюшевого зайця купити щось більш важливе для дитини.

Фастфуд і напівфабрикати

Підрахуйте, скільки грошей у вас іде на покупку фаст-фуду або напівфабрикатів, якими ви харчуєтеся під час обідньої перерви. А чи є в них хоч якась користь для організму? Мабуть, ні. Може краще купити ланч-бокс і брати з собою домашню їжу, так ви хоч заощадите кошти й вбережете здоров'я.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що робити з безглуздими покупками під час карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини