Головна Новини Дозвілля відносини Від яких жінок ніколи не йдуть чоловіки: відповідь психолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Від яких жінок ніколи не йдуть чоловіки: відповідь психолога

Багато жінок відчайдушно бояться самотності, тому всіма силами намагаються догодити своєму коханому

23 жовтня 2020, 15:07 comments1242
Поділіться публікацією:

Більшість жінок докладають максимум своїх зусиль, щоб коханий завжди був поряд з ними. Однак в житті настає момент, коли чоловік вирішує піти. Чому так відбувається і як не допустити, щоб справа дійшла до розставання, розповідає психолог Олена Шершньова. Про це пише видання obozrevatel.

Від яких жінок ніколи не йдуть чоловіки: відповідь психолога

Від яких жінок ніколи не йдуть чоловіки. Фото: unsplash

Експерт поділилася від яких жінок ніколи не йде партнер. Виявилося, що чоловік навряд чи кине жінку, яка є самодостатньою і знає собі ціну. Він відчуває, що поруч з такою половинкою буде ставати тільки краще, тому йому просто не захочеться відпускати її.

Також чоловік готовий все своє життя прожити з жінкою, яка не вірить в стереотип "чоловіки йдуть". Вона  навіть не замислюється про це, а просто живе щасливим і наповненим життям. Такі жінки не зациклені на тому, що ще не відбулося, навпаки, вони насолоджуються сьогоднішнім моментом.

"Так, вони не хотіли б розлучитися з коханою людиною. А ще не хотіли б потрапити під скорочення на роботі. Або щоб будинок постраждав від пожежі. При цьому вони не гортають на дозвіллі трудовий договір і навряд чи ходять на курси пожежної безпеки", — поділилася Олена.

Жінки, які йдуть першими, теж не бояться залишитися на самоті. Експерт каже, що тут справа не в тому, щоб зіграти на випередження, а в тому, щоб вчасно закінчити стосунки, які вже давно себе зжили.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, п'ять помилок, які роблять пари у стосунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини