Головна Новини Дозвілля відносини Головні ознаки того, що дівчина не хоче серйозних стосунків
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні ознаки того, що дівчина не хоче серйозних стосунків

Якщо зауважив хоча б одну із зазначених ознак, задумайся, чи варта гра свічок

2 липня 2020, 15:49 comments1891
Поділіться публікацією:

Іноді чоловіки натішитися не можуть своїми чудовими стосунками з прекрасною дівчиною. Завжди хочуть бути поруч, будують плани, мріють про майбутнє. Але варто ненадовго зупинитися і запитати себе — а чи налаштована дівчина на ту ж хвилю? Чи  для неї ці стосунки лише спосіб прикрасити нудні будні? Сьогодні портал mport поділитися кількома цікавими ознаками того, що твоя обраниця не налаштована на серйозні відносини.

Головні ознаки того, що дівчина не хоче серйозних стосунків

Вона не піднімає важливі теми

Вона не ініціює розмов. Просто цікаво проводить час з тобою. Її не хвилює, на кого ти задивляєшся і її абсолютно не цікавить, як ти проводиш час без неї.

Розповідає про пошуки самої себе

Зазвичай тема про пошук самої себе супроводжується проханням дати їй більше свободи і часу все обдумати. Якщо у жінки правильно розставлені пріоритети, то обдумувати немає що. Крім того, якщо обидва партнери прагнуть серйозних стосунків, то подібні роздуми вони здійснюють разом.

Не на першому місці

Ти думаєш над вашим спільним майбутнім. Але в тому то й справа, що тільки тебе це хвилює. А вона тебе постійно “обламує“. Так відбувається тому, що в списку пріоритетів ти у неї на будь-якому місці, але не на першому.

Знайомство з друзями і батьками

Його просто не буде. Дівчина не хоче напружуватися і називати тебе своїм хлопцем, ризикувати своєю репутацією перед близькими людьми, якщо вона не бажає довго продовжувати ці стосунки.

Біжи, не озираючись, якщо помітив хоча б частину цих ознак. Також видання "Коментарі" розповість, як врятувати стосунки, які перетворилися на рутину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини