Головна Новини Дозвілля рецепти Ситно і смачно: рецепт курячих рулетів зі шпинатом
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситно і смачно: рецепт курячих рулетів зі шпинатом

Ці рулети готуються легко і виглядають вишукано

4 серпня 2020, 12:10
Поділіться публікацією:

З курячого філе можна приготувати безліч смачних і оригінальних страв. Одним з них є курячі рулетики зі шпинатом і сиром, які тануть у роті та насичують організм корисними вітамінами. Видання "Единственная" поділилося рецептом цієї смачної страви.

Ситно і смачно: рецепт курячих рулетів зі шпинатом

Для приготування рулетів вам знадобиться: 2 курячого філе, 300 г шпинату, 200 г твердого сиру, 2 солодких перці, 20 г вершкового масла, перець-сіль за смаком і рослинна олія.

Спосіб приготування: Куряче філе розкладіть і відбийте, щоб вийшли цільні пласти. Посоліть, поперчіть їх і посмажте на рослинній олії. Шпинат промийте, обсушіть серветкою. Перець промийте, очистите від насіння і тонко поріжте. Обсмажте перець і шпинат на вершковому маслі.

Викладіть пасеровані овочі та сир на пласти філе і скрутіть рулет, скріпивши зубочистками. Оберніть його фольгою і запікайте в духовці при температурі 180 ° С протягом 1,5 годин. За 15 хвилин до того, як дістати з духовки, зніміть фольгу, щоб м'ясо зарум'янилося.

У гарячому вигляді разом з соусом рулети можна подавати як основну страву. А ось якщо подати їх холодними, порізаними на порційні шматочки, — вони перетворюються в оригінальну закуску.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як приготувати швидкі закуски з овочів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини