Головна Новини Дозвілля рецепти Готуємо чіпси в домашніх умовах: справжній чоловічий рецепт
commentss НОВИНИ Всі новини

Готуємо чіпси в домашніх умовах: справжній чоловічий рецепт

Цей рецепт допоможе тобі швидко приготувати хорошу закуску до пива

15 липня 2020, 13:14 comments1179
Поділіться публікацією:

Якщо здоровий спосіб життя і регулярні заняття спортом тобі вже встигли добряче набриднути, значить настав час трохи відпочити. Наприклад, у м'якому кріслі, з пляшкою пива перед екраном телевізора. А щоб цей процес став ще приємнішим, ми підкажемо, як на швидку руку приготувати справжні картопляні чіпси. В цьому нам допоможе портал mport.

Готуємо чіпси в домашніх умовах: справжній чоловічий рецепт

1. Для початку потрібно розрізати картоплю тоненькими пластинками. Краще за все  використовувати для цього спеціальну терку.

2. Нарізані скибочки потрібно помити холодною водою. Це необхідно, щоб шматочки потім не прилипали до посуду.

3. Після промивання треба почекати, поки вода повністю стече. Потім застели обертову тарілку мікрохвильовки папером для випічки. Не хвилюйся, нічого страшного не станеться, якщо ти взагалі не будеш використовувати посуд. 

4. Став страву в мікрохвильову піч, вмикай на повну, і уважно спостерігай. Як тільки картопля почала “золотитися“, негайно вимикай. Головне не помилитися. Витягнеш занадто рано — чіпси не будуть хрусткими. Занадто пізно — вони пригорять і будуть несмачними.

Час приготування залежить від розміру порції — від двох до десяти хвилин. Сіль, перець або будь-які інші приправи додавай за смаком.

Тепер тобі забезпечений приємний вечір, щоб ти міг розслабитися після важкого трудового дня. А якщо хочеш підкріпитися більш ґрунтовно, видання "Коментарі" розповість, як в домашніх умовах посмажити пельмені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини