Головна Новини Дозвілля психологія Робота почекає: астрологи назвали найледачіші знаки зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Робота почекає: астрологи назвали найледачіші знаки зодіаку

Для цих знаків зодіаку лінь стає найголовнішою перешкодою на шляху до успіху

18 серпня 2020, 11:11 comments1024
Поділіться публікацією:

Когось періоди тотальної ліні та небажання працювати наздоганяють лише час від часу, а комусь доводиться мати з ними справу протягом усього життя. Астрологи назвали три знаки зодіаку, кому бути ледачими судилося від народження. Серед них виявилися Риби, Терези та Тельці, - пише slovofraza.

Робота почекає: астрологи назвали найледачіші знаки зодіаку

Лінощі. Ілюстрація: disgustingmen.com

Риби

Мабуть, саме Рибам можна сміливо вручити пальму першості по ліні. Вони мрійливі й романтичні, але зовсім не вміють пробивати собі шлях до успіху. Вони набагато комфортніше почуваються, коли про них піклується хтось інший. Бажань у Риби досить багато, але виконувати їх самі вони не поспішають. Представники цього знака зодіаку воліють довго про щось мріяти і навіть планувати все до дрібниць. Потім просто все пускають за течією, а більшість їхніх бажань так і залишаються просто мріями.

Терези

Терезам найбільше заважає те, що вони самі дуже часто не розуміють, чого хочуть. Вони нічого прямо не вимагають від життя і, відповідно, нічого не отримують. Постійні сумніви закінчуються тим, що Терези просто опускають руки, нічого не роблять і знаходять собі новий об'єкт бажання. Це стосується і кар'єри та особистого життя. Представники цього знака зодіаку ніколи не будуть робити домашню роботу, якщо знають, що її може виконати хтось інший. На своїх близьких вони покладаються, і якщо потрібно прийняти важливе рішення.

Телець

Телець замикає цю трійку зодіакальних лінивців. Представники цього знака дуже люблять комфорт і затишок в житті. А ще стабільність. Саме цей страх змін дуже часто змушує Тельців не діяти та піддаватися ліні. Вони зазвичай концентруються на одній задачі та наполегливо її досягають. Все інше просто пускають за течією. Виконувати роботу по дому — для Тельця справжнє випробування. Він зробить все, щоб відкласти якомога подалі цей момент. Або ж знайде того, хто зробить все за нього.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що обіцяють зірки всім знакам зодіаку на вівторок, 18 серпня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини