Головна Новини Дозвілля лайфхаки Звичайні речі, які будуть незамінні в екстремальній ситуації. Частина 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Звичайні речі, які будуть незамінні в екстремальній ситуації. Частина 2

Ти використовуєш деякі з цих речей кожен день і навіть не знаєш, як вони можуть врятувати життя

26 червня 2020, 15:21 comments1173
Поділіться публікацією:
Кожен з нас може опинитися в екстремальній ситуації. І дуже часто при цьому у нас нема необхідних засобів, які б допомогли з нею справитися. Не варто впадати у відчай. Швидше за все речі, які можуть допомогти тобі, вже є в твоєму арсеналі. Необхідно лише вміти їх використовувати. Саме цьому ми тебе зараз і навчимо.
Фольга
Скористайся фольгою, якщо залишився на природі без посуду. Вона не тільки замінить тарілки, але навіть зможе витримати високу температуру. Головне не плутай харчову фольгу з алюмінію і целофан з-під шоколаду.
Сірники
Сірники можуть промокнути. Цього можна уникнути, якщо зберігати їх усередині ліхтарика. Також у відсіку для батарейок варто заховати трохи паперу. Тоді ти легко зможеш розвести багаття навіть після зливи
Сніг і лід
Їх не варто використовувати для втамування спраги. По-перше, їх ніяк не вистачить для задоволення запитів здорового організму. По-друге, вживати воду в такому вигляді шкідливо. Але якщо в морозильнику більше нічого немає, то їх можна розтопити в роті. Тоді стане легше.
На випадок бурі
У разі бурі зачиняй вікна та двері. Інакше стихія може щось винести з твоєї квартири чи вдарити когось дверима.
Презерватив
З його допомогою можна зберегти сухою зброю під час річкових переправ, якщо ти військовий або мисливець. У цей список також варто включити мобільний, гроші, сірники, документи. Також контрацептив можна наповнити кількома літрами води.
Як бачиш, багато чого можна використовувати з користю навіть в самих екстремальних ситуаціях. Якщо ти хочеш згадати, що ще може допомогти тобі в скрутну хвилину, видання "Коментарі" радить ознайомитися з першою частиною статті.

Звичайні речі, які будуть незамінні в екстремальній ситуації. Частина 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини