Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix закриває ще один популярний серіал
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix закриває ще один популярний серіал

Цей серіал один з найпопулярніших на Netflix

3 серпня 2020, 16:40 comments1462
Поділіться публікацією:

Популярний стрімінговий сервіс Netflix заявив, що п'ятий сезон іспанської кримінальної драми "Паперовий будинок" буде останнім. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Twitter.

Netflix закриває ще один популярний серіал

netflix.com

Представники сервісу не стали нічого пояснювати, просто зробили пост, де кратно написано: "Пограбування добігає кінця. Частина п'ята".

Згідно з неофіційними джерелами, останній сезон "Паперового будинку" повинен вийти на екрани навесні 2021 року. У центрі сюжету кримінальної драми — група авантюристів, якими керує загадковий "Професор". Його метою є пограбування Іспанського монетного двору, аби не просто розбагатіти, а щоб грабіжники стали друкувати свої власні гроші, а не красти чужі.

Відомо, що "Паперовий будинок" увійшов до списку найпопулярніших неангломовних серіалів на сервісі Netflix. Кримінальна драма по праву визнана самим високобюджетним, високооплачуваним і популярним серіалом іспанського виробництва. Люди всього світу люблять серіал, і кожен сезон чекають з величезним нетерпінням.

Netflix закриває ще один популярний серіал - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Netflix вирішив закрити популярний хоррор-серіал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини