Головна Новини Дозвілля діти 5 способів, які допоможуть зберегти психічне здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

5 способів, які допоможуть зберегти психічне здоров'я

Коли ви починаєте страждати від материнського вигорання, прийшов час зробити справжню перерву і присвятити час тільки собі. Ми запитали мам, що вони роблять, щоб розслабитися і знову зарядитися енергією

26 листопада 2020, 15:30
Поділіться публікацією:


5 способів, які допоможуть зберегти психічне здоров'я

Фото: the-pled.ru

Жіночі радості

Манікюр, педикюр, масаж, догляд за обличчям або нова зачіска. В цьому є багато переваг — ви не тільки будете виглядати і відчувати себе краще, але протягом деякого часу ви можете насолоджуватися тим, що хтось піклується про вас.

"Дорослі" розмови з подругами

Вечеря або пікнік з подругами забезпечить вам зміну темпу, нову перспективу, свіжий досвід і дорослу розмову. Заведіть нові знайомства серед матусь. Трапляється, що з виходом в декрет коло спілкування у мам різко звужується. Але ви можете знайти нових друзів серед матусь - в компанії завжди веселіше і простіше, навіть на звичайній прогулянці!

Здорові розваги

Піша прогулянка на свіжому повітрі, велосипедна прогулянка по безлюдній вулиці, пробіжка по пляжу — тільки деякі варіанти здорових розваг. Виберіть улюблене заняття, яке витягне вас з повсякденного життя в інший вимір.

Вазончики-квіточки

Садівництво, як кажуть експерти, живить не тільки рослини, але і людей. Свіже повітря, фізичні вправи та спостереження за вашим квітучим садом забезпечують почуття виконаного обов'язку, коли інша частина вашого життя здається загрузла під купою брудного посуду і білизни. Спробуйте посадити  кілька рослин — ви швидко зрозумієте, наскільки це заняття вас розслабить.

Хобі для душі

Як відомо, нове заняття сприяє розвитку — мозок починає в цілому працювати краще, коли йому потрібно освоїти якісь навички. Тут дуже багато варіантів, наприклад, вам завжди знадобиться вміння кроїти, шити і в'язати. Вибір для творчості — просто величезний, магазини рукоділля пропонують широкий асортимент усіх необхідних матеріалів та аксесуарів, залишилося тільки зробити правильний вибір і починати творити — петелька за петелькою!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини