Головна Новини Дозвілля стиль і краса Чотири речі, на яких жінка не повинна економити
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири речі, на яких жінка не повинна економити

У жінки має бути якісна косметика, нижня білизна і кілька інших речей

7 червня 2020, 11:40 comments1741
Поділіться публікацією:

Жінкам буває дуже складно економити, адже хочеться купити все і відразу. У деяких випадках, необхідно стримувати себе, щоб не витратити кошти на речі, які будуть лежати без потреби. Але є і ті речі, на яких економити не можна.

Чотири речі, на яких жінка не повинна економити

Базовий гардероб

Багато жінок при покупці одягу орієнтуються більше на кількість, а не на якість. Але краще купити одну гарну річ, ніж багато різних, але "сумнівних". Не можна економити на базових речах гардеробу, який є основою будь-якого образу: біла футболка, джинси, сорочка, чорна сукня, спідниця-олівець та інше. Нехай у шафі буде небагато речей, але вони будуть якісними.

Косметика

Косметика повинна бути якісною й натуральною. Адже дешева косметика — це прямий шлях до передчасного старіння шкіри і появи прищів. Тож нехай у вашій косметичці буде трохи б'юті-засобів, але хорошої якості.

Нижня білизна

Жінка не повинна економити на нижній білизні, адже це її самовпевненість і здоров'я. А здоров'я інтимних жіночих органів залежить від якісної спідньої білизни.

Парфум

Справжні дами повинні завжди добре пахнути. Фахівці вважають, що духи повинні бути дорогими і якісними, або їх не повинно бути взагалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі гардеробу завжди будуть на піку популярності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини