Головна Новини Дозвілля відносини Три провокаційних питання, які варто задати на першому побаченні
commentss НОВИНИ Всі новини

Три провокаційних питання, які варто задати на першому побаченні

Відповіді на ці питання допоможуть заощадити купу часу і вирішити, чи варто спілкуватися в майбутньому

3 червня 2020, 17:24 comments2211
Поділіться публікацією:

Перше побачення — це красиво і романтично. Принаймні, теоретично. У реальності це може бути ще той стрес, коли зустрілися дві самотності, які ретельно придивляються один до одного та оцінюють можливості подальших відносин. А також ставлять запитання. Саме тому, про що треба питати на першому побаченні, і буде присвячений цей матеріал.

Три провокаційних питання, які варто задати на першому побаченні

Що ти думаєш про вегетаріанство / релігію / вільні стосунки?

Якщо на першому ж побаченні дівчину гостро цікавить твоє ставлення до вегетаріанства або релігії, то по всій ймовірності це вкрай важливо для неї. Відповідай на ці питання чесно. В свою чергу, ти також можеш поставити їй запитання щодо важливих для тебе тем, на кшталт політики, ставлення до війни на Донбасі, позиції щодо абортів і так далі.

Які відносини тобі зараз потрібні?

Багато хто боїться поставити це питання зі страху здатися занадто настирливим. Насправді ж це дуже важливо. Таким питанням ти даєш дівчині  можливість чесно сказати про те, чого б їй хотілося, а потім зробити висновки, наскільки це збігається з твоїми сподіваннями. Цим питанням можна заощадити купу часу і дуже швидко вирішити, чи варто спілкуватися в майбутньому.

Я — те, що ти чекала?

Якщо ви познайомилися за допомогою сайту знайомств, це питання не просто доречне, але і дуже корисне. Якщо дівчина буде достатня чесна, то вона скаже тобі, яке враження ти на неї справляєш і наскільки відповідаєш її очікуванням. Ну і якщо вона сама задасть це питання — не бійся бути чесним. Знову ж таки — зекономиш час.

Ці поради справді незручні і навіть провокативні. Крім того, вони можуть з потрохами зірвати перше побачення. Але вони також можуть позбавити від багатьох проблем у майбутньому. Також видання "Коментарі" розповість, що може зіпсувати перше побачення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини