Головна Новини Дозвілля психологія Які риси характеру видають невпевнену у собі дівчину
commentss НОВИНИ Всі новини

Які риси характеру видають невпевнену у собі дівчину

Невпевненим дівчатам складно будувати стосунки і заводити друзів

18 червня 2020, 15:45 comments1115
Поділіться публікацією:

Дівчата схильні прискіпливо ставитися до своєї зовнішності і вишукувати у себе недоліки. Ця невпевненість часто псує життя і не дає повністю самореалізуватися. За якими ж ознаками можна визначити невпевнену в собі дівчину?

Які риси характеру видають невпевнену у собі дівчину

Збентеження від компліментів

Невпевнена дівчина не знає, як правильно приймати компліменти на свою адресу. Їй здається, що це знущання чи глум, тому що вона не звикла чути захоплення або похвалу від інших.

Жалість до себе

Невпевненість у собі призводить до того, що дівчина постійно скаржиться на обставини, які виникають на її життєвому шляху. Наприклад, "Я не можу піти в клуб, тому що у мене немає гарної сукні" або "Я боюся познайомитися з хлопцем, тому що не хочу здатися йому не цікавою" і т. д. Постійні скарги, які породжують виправдання у власних очах, занижують самооцінку.

Невміння і страх сказати "ні"

Часто, щоб не здатися поганою або невихованою, дівчина береться виконувати чужі прохання, створюючи собі труднощі і незручності. Вона не може сказати "ні", тому що її дуже хвилює думка оточуючих.

Перекладання відповідальності

Невпевнена дівчина не може самостійно приймати рішення. Вона постійно з кимось радиться, перекладаючи відповідальність на інших, щоб в разі невдачі було кого звинуватити.

Відсутність друзів

Це внутрішня невпевненість, яка призводить до самотності. Дівчині важко заводити нові знайомства, тому що вона не хоче виглядати нерозумно, боїться осуду, насмішок і своєї некомпетентності.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як одягаються невпевнені в собі дівчата.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини