Головна Новини Дозвілля лайфхаки Кілька незвичайних правил чоловічого етикету
commentss НОВИНИ Всі новини

Кілька незвичайних правил чоловічого етикету

Правильна поведінка в суспільстві забезпечить чоловіка хорошою репутацією як серед друзів, так і серед недругів

29 травня 2020, 17:35 comments1935
Поділіться публікацією:

Чоловік повинен бути добре вихований. Правильні манери зроблять перебування інших людей навколо тебе більш комфортним. В результаті цього ти зможеш здобути любов і повагу не тільки серед друзів і ділових партнерів, але і серед конкурентів і недругів. Навряд чи тобі потрібні окремі поради щодо поведінки з жінками або більш шанованими членами суспільства. Ми звернемо увагу лише на кілька пунктів, які не є настільки очевидними.

Кілька незвичайних правил чоловічого етикету

Плітки

Говорити про відсутніх або, кажучи іншими словами, пліткувати, неприпустимо. Обговорювати зі своїми друзями або колегами своїх дружин або інших близьких людей просто неприпустимо. Також не можна презирливо і негідно говорити про свою країну. Якщо стверджуєш, що в цій країні всі жлоби, то не забувай, що ти в їх числі.

Попередження + взуття

Ніколи не приходь в гості, не зробивши попереднього дзвінка. Якщо гості до тебе приїхали без попередження, можеш зустріти їх в халаті. Також не слід пропонувати гостям зняти взуття, це не дуже гарний жест. Гість повинен сам додуматися до цього, особливо якщо бачить, що твоя підлога блищить від чистоти.

Парасолька + портфель

Парасолька ніколи не повинна сушитися в розкритому вигляді. Це не залежить від того, в офісі ти або в гостях. Її потрібно скласти і поставити в спеціальну підставку або повісити. Портфель повинен залишатися на підлозі.

Дієта + алкоголь

Повідомляти всім присутнім, що ти сидиш на дієті – це поганий тон. Тим більше не можна під цим приводом відмовлятися від запропонованих страв. Наклади в свою тарілку зовсім трошки і не забудь похвалити кулінарні здібності господарів. Це стосується і алкоголю. Нема чого розповідати іншим, чому ти вирішив не пити. Нехай напій наливають у твій стакан і під час тостів просто злегка пригубляй.

Ці правила стануть в нагоді не тільки у вищому суспільстві, але і під час самої звичайної ділової зустрічі або вечірки з друзями. Також видання "Коментарі" розповість, як зробити квартиру більш зручною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини