Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Стаємо кращими: тренування по програмі морських піхотинців США
commentss НОВИНИ Всі новини

Стаємо кращими: тренування по програмі морських піхотинців США

Вже через місяць цих виснажливих тренувань ти станеш набагато сильнішим і витривалішим

25 червня 2020, 15:15 comments7369
Поділіться публікацією:

Бійці морської піхоти США є одними із кращих воїнів у світі. Вони воювали і воюють у багатьох куточках земної кулі проти найрізноманітніших супротивників. Вони зазнали радості перемоги і гіркоту поразки. Вони проходили і вогонь, і воду. А щоб подолати всі випробування, морські піхотинці освоюють сувору програму підготовки. Якщо раптом захотів внести різноманітність у свої тренування, ми розповімо тобі про деякі цікаві принципи їх тренувальної програми.

Стаємо кращими: тренування по програмі морських піхотинців США

Зміна бігових дистанції

Не варто бігати тільки на далекі дистанції. Зміни свій режим: один день присвяти тривалим пробіжкам підтюпцем, а інший — 200-метровому спринту. Після бігу зроби п'ять підходів по 20 разів на прес. Бігай не менше п'яти разів на тиждень. Тоді ти зможеш здійснити марш-кидок на п'ять кілометрів, який повинні здавати морпіхи.

Грай в "драбинку"

Нарощування кількості повторень — або звична дворова "драбинка" — сформує твою витривалість. Наприклад, зроби одне підтягування на перекладині, відпочинь дві-три секунди. Потім зроби два підтягування, і знову відпочинь. Потім три, чотири, п'ять підтягувань. Як тільки ти зможеш зробити п'ять ривків, почни все спочатку – один, два, три.

Кругова

Щоб остаточно довести себе до кондиції американського морпіха, під час відпочинку виконуй віджимання від підлоги. І роби звичну "драбинку", змінюючи вправи. Одне підтягування – одне віджимання. Далі нарощуй повторення. Як тільки зрозумієш, що не зможеш подолати попереднього рекорду, то починай "драбинку" спочатку.

Вже через місяць таких тренувань ти відчуєш себе значно більш сильнішим та витривалим. А якщо тебе цікавлять стародавні практики, то видання "Коментарі" з радістю розповість тобі про те, як тренувались гладіатори у стародавньому Римі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини