Головна Новини Дозвілля відносини Гру завершено: вірні ознаки повного краху стосунків
commentss НОВИНИ Всі новини

Гру завершено: вірні ознаки повного краху стосунків

Якщо стосунки руйнуються, вкрай важливо розійтися в різні боки вчасно

11 червня 2020, 11:27 comments2085
Поділіться публікацією:

Всі стосунки між хлопцем і дівчиною проходять через випробування. Ви неодмінно подолаєте їх, якщо ці відносини важливі для вас і ви обоє дорожите ними. Але іноді бувають моменти, коли все заходить настільки далеко, що вже немає іншого вибору, крім як згортати вудки і розходитися. Сьогодні ми розповімо тобі про найбільш явні тривожні сигнали.

Гру завершено: вірні ознаки повного краху стосунків

Відсутність довіри

Довіра — це основа, на якій побудовані будь-які стосунки. Фортеця руйнується, якщо цей фундамент дає тріщину. Також відсутність довіри неодмінно спровокує депресію. Тому не тягни з розривом, якщо рівень довіри між вами на нулі.

Різні плани на майбутнє

Спільні плани на майбутнє є тим променем, який проводить вас через всі випробування. Навіщо бути разом, якщо у вас абсолютно немає спільних прагнень?

Задоволення

Відносини поставлять хрест на витівках з іншими дівчатами. Крім того, вони суттєво обмежать час, який ти будеш проводити з друзями за кухликом пива. Це нормально. Але якщо стосунки нагадують повідець і відривають тебе від усіх твоїх улюблених справ — час покидати бал.

Чужі

Цей пункт логічно випливає з пункту про відсутність довіри. Чим більшим він набирає масштабів, тим сильніше ви віддаляєтеся один від одного. І тоді неодмінно настане мить, коли ти зрозумієш, що нічого спільного, крім тем для сварок, між вами немає. Тому біжи якомога швидше, якщо відчуваєш, що відчуженість тільки зростає.

Якщо відчуваєш, що стосунки зовсім не ладнаються, то краще розірвати їх як найшвидше. Але цілком можливо, що все не так погано, і ти зайвий раз накручуєш себе. Тому видання "Коментарі" розповість, як перестати ускладнювати стосунки і стати щасливішими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини