Головна Новини Дозвілля фільми і серіали «Матриця-4»: скільки глядачам чекати прем'єру фільму
commentss НОВИНИ Всі новини

«Матриця-4»: скільки глядачам чекати прем'єру фільму

Нову частину «Матриці» перенесли на рік

17 червня 2020, 19:40 comments1240
Поділіться публікацією:

Четверту частину науково-фантастичного бойовика "Матриця" вирішили перенести. На великі екрани стрічка вийде у 2022 році. Таку інформацію надало видання Collider.

«Матриця-4»: скільки глядачам чекати прем'єру фільму

Warner Bros.

Відомо, що сценарій фільму вже готовий, а зйомки стартували в лютому цього року, але через пандемію коронавірусної інфекції проект довелося відкласти. Кіностудія Warner Bros. вирішила перенести бойовик на рік, щоб ситуація в світі трохи стабілізувалася і кінотеатри щосили відновили роботу.

Актор Кіану Рівз, який знову повернеться до легендарної ролі Нео, заявив, що із задоволенням приймає участь у зйомках четвертої частини франшизи. Він зізнався, що сценарій фільму йому дуже сподобався. До своєї колишньої ролі також повернеться Керрі-Енн Мосс, яка зіграла Трініті.

Компанія не розкриває деталі фільму, але в мережі ходять чутки, що в новій частині "Матриці" з'явиться молодий Морфеус — розшукуваний агентами терорист, який бореться з системою. Саме він запропонував Нео на вибір дві таблетки: синю і червону. Але офіційних підтверджень цієї версії немає.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що "Матриця-4" повинна була вийти в прокат в травні 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини