Всього три інгредієнти: як приготувати бананові оладки

Як у домашніх умовах приготувати бананові оладки: покроковий рецепт смачної та простої страви на сніданок

Якщо хочете приготувати смачний, швидкий та поживний сніданок для всієї родини, тоді запишіть рецепт бананових оладок. Вони виходять смачними, ніжними та соковитими. Така страва на сніданок точно підніме настрій і наситить організм корисними речовинами. Що потрібне для рецепту?

Інгредієнти: 1-2 стиглих бананів, 1 яйце, 2 ст. л цільнозернового борошна.

Спосіб приготування: розітріть очищений банан за допомогою вилки, і чим стигліший фрукт, тим швидше і простіше буде впоратися з ним. Додайте до нього яйце і ретельно розмішайте. Потім додайте борошно, знову розмішайте інгредієнти, але не місіть тісто занадто довго.

Поставте на вогонь антипригарну сковорідку, додайте трохи олії та викладіть отриману масу у формі оладок. Випікайте з кожного боку по 2-3 хвилини. Переверніть оладки, коли на поверхні почнуть з'являтися бульбашки. Все, сніданок готовий! Смачного!

Подавати бананові оладки краще з улюбленими добавками, наприклад медом, сметаною або шоколадною пастою. Такі оладки добре заморожуються і зберігаються в морозильнику 3-4 місяці, якщо перекласти їх в герметичну тару.

Нагадаємо, якщо ви втомилися від класичної яєчні або омлету, тоді спробуйте поекспериментувати та приготувати яєчний пай – це відмінний варіант для сніданку, бо він дуже ситний, корисний та смачний. Що потрібно для приготування?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що сніданок є найважливішим прийманням їжі, тому пропускати його вкрай не рекомендується. Пропонуємо вам швидкий та смачний варіант овочевого омлету, який готується у мікрохвильовій печі за лічені хвилини. Що потрібно для рецепту?