ТОП-10 страв, які повинні бути у вашому новорічному меню

Підбірка рецептів страв, які стануть коронними на новорічному столі

Новорічна ніч підбирається все ближче. І щоб ви не рилися в кулінарних книгах в пошуках потрібних рецептів, портал "Коментарі" підібрав десять страв, які точно потрібно покуштувати за святковим столом.

Закуска


Здивувати гостей і рідних можна простою і оригінальною закускою під назвою "новорічний сюрприз". Знадобляться гриби, сир, куряче філе, ковбаса, овочі та майонез. Раніше ми докладно розповіли покроковий рецепт.

Салати


Спробуйте подати до святкового столу традиційний салат олів'є, але за оригінальним рецептом. Наш портал раніше поділився відеорецептом.


Ще один смачний, але легкий у приготуванні салат із крабових паличок з капустою і сиром, який точно буде до смаку вашим гостям в новорічну ніч, та й в будь-яке інше свято. Днями ми розповіли покроковий рецепт приготування цього салату.


Цей теплий салат - знахідка для вегетаріанця і тих, хто дотримується посту. Салат з грибами і спаржею поповнить запас вітамінів, а також вгамує сильний голод. Такий салат без майонезу запросто стане прикрасою святкового столу до Нового року або Різдва. Рецепт страви освоїть навіть новачок в кулінарії.

Риба

Червона риба - один з традиційних акцентів новорічного застілля в кожній родині. І щоб не витрачати на таку рибу не найбільш бюджетні суми, та ще хвилюючись про те, де ж її засолили - краще взяти процес засолювання під свій контроль. Вашій увазі незвичайний рецепт слабосоленого лосося з апельсином.

М'ясо

Запечена в духовці качка - коронна страва святкового столу. Дізнайтеся приголомшливий рецепт качки з прянощами і мандаринами.


Буженина зі свинини з чорносливом відмінно доповнить ваше новорічне меню і стане вишуканим акцентом серед м'ясних страв на святковому столі. Раніше ми поділилися рецептом соковитої буженини в маринаді по-домашньому.


Ароматне сало, приготоване в духовці, прикрасить святковий стіл. Ми дізналися сімейний рецепт українського кулінара.

Десерт

Імбирні пряники - дуже популярні ласощі в період різдвяно-новорічних свят. Рецепт приготування вимагає трохи часу, але результат приємно вас здивує.

Напій

Глінтвейн, мабуть, найпопулярніший напій поточного сезону. Без цього напою не обходиться не одна прогулянка і посиденьки з друзями в якомусь затишному закладі. Порадувати цим коктейлем ви можете своїх гостей і вдома. Дізнайтеся, як приготувати домашній глінтвейн з апельсином і м'ятою.

Нагадаємо, наш портал розповів, в яку суму українцям обійдеться в цьому році новорічний стіл.