Суперник "Шуби" та "Олів'є": рецепт салату "Пікантний"

Як приготувати салат «Пікантний», який чудово підійде для святкового столу та здивує своїм смаком

Якщо ви втомилися від класичних салатів та хочете здивувати своїх гостей та домочадців цікавими та смачними стравами на Новий рік, тоді записуйте рецепт "пікантного" салату. Що потрібно для приготування?

Новий салат дуже простий у приготуванні, тому господаркам знадобиться мінімум часу та продуктів: 200 г філе оселедця, 2 помідори, 1 цибулина, 100 г сухариків з білого хліба, 100 г твердого сиру, сіль, майонез.

Спосіб приготування: спочатку очистьте рибу і наріжте її на маленькі кубики. Аналогічним чином наріжте помідори й покладіть їх у друшляк, щоб з них вийшла рідина. Твердий сир потріть на великій тертці, подрібніть цибулю і замаринуйте в яблучному оцті, додавши 1 чайну ложку цукру. Коли всі інгредієнти готові, почніть збирати салат. Для цього знадобиться сервірувальне кільце. Першим шар - оселедці, маринована цибуля та майонез. Другий шар – помідори, майонез та тертий сир. Третій шар – підсмажені на сухій сковороді сухарики (а можна взяти вже готові). Відправте салат на 1 годину в холодильник, щоб він просочився. Смачного!

Нагадаємо, якщо ви вже розмірковуєте над новорічним меню, тоді додайте у свою скарбничку рецептів салат "Снігова королева". Він прикрасить ваш святковий стіл та стане чудовою альтернативою класичним стравам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Новий рік не за горами, тому настав час подумати, якими стравами прикрашатимете святковий стіл. Здивувати гостей та домочадців можна новим барвистим салатом під назвою "Гранатовий браслет". Що потрібно для його приготування?