Чим замінити олів'є: рецепт салату "Новорічний танець"

Цей салат виходить дуже смачним і ситним

Новий рік вже на порозі, тому якщо ви ще не знаєте, якими стравами дивувати гостей і рідних, тоді записуйте рецепт салату "Новорічний танець". Його можна приготувати замість олів'є, якщо він вам злегка набрид, або просто доповнити цим салатом ваш святковий стіл. Що потрібно для приготування?

Інгредієнти: 200 г курячої грудки, 100 г кукурудзи, 50 г сиру, 3 яйця, 2 свіжі огірки, 2 ст. л. майонезу, 1 ст. л. волоських горіхів, 1 ст. л. рослинної олії, зерна граната, сіль і перець (за смаком).

Спосіб приготування: візьміть курячу грудку, очистьте її від шкіри та кісток, потім поріжте на дрібні кубики. Відваріть яйця, остудіть, очистьте і поріжте таким же способом. Свіжі огірки наріжте соломкою, а сир натріть на середній терці. У великій мисці змішайте всі інгредієнти, додайте сіль, перець і інші приправи (за бажанням). Далі поставте сковорідку й обсмажити на ній подрібнені волоські горіхи, потім остудіть їх. Додайте до інших компонентів салату, додайте майонезу і ретельно перемішайте. Все, салат готовий, можна подавати до столу. Смачного!

Нагадаємо, що прикрасою вашого святкового столу також може стати неймовірно смачна і проста закуска під назвою "Новорічний сюрприз". Рецепт цієї оригінальної страви дивіться тут.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як в домашніх умовах приготувати дуже смачні та незвичайні котлети "Ялинкові шишки", які точно припадуть до смаку, як дорослим, так і дітям. Вони здивують ваших гостей і близьких не тільки зовнішнім виглядом, але ще і своїм вишуканим смаком, і ароматом.