Як зробити пласким живіт, не встаючи зі стільця: вправи

Ефективні вправи, які допомагають зробити живіт пласким, а талію тонкою

Якщо ваша робота вимагає багато сидіння на стільці, можна цим скористатися та зробити живіт пласким, виконуючи лише кілька вправ кожен день.

На сьогодні існує величезна кількість вправ, які допомагають домогтися того, щоб живіт став пласким. Однак далеко не у всіх є час ходити в спортзал і приділяти цьому багато часу. Але є також і вправи, які можна робити, не встаючи зі стільця. Головне - виконувати їх регулярно.

Вправа №1

Для того, щоб виконати цю вправу, вам потрібно буде сісти на край стільця, напружити м'язи преса і відхилятися назад, прямо до спинки. Руки при цьому повинні лежати на колінах. Повторити 10-12 разів.


Вправа №2

Ця вправа буде німого складніше, ніж попереднє. Воно призначене для задіяння косих м'язів живота і робить талію тонкою. Для його виконання знадобиться зігнути руки в ліктях і розташувати їх за головою. Потім потрібно почати повільні повороти корпусу вліво і вправо. Стегна і ноги в цей момент повинні залишатися нерухомими. Потрібно зробити по 10 поворотів в кожну сторону.

Вправа №3

Третя вправа також пов'язано з нахилами, які допомагають опрацьовувати прямі м'язи живота, щоб зробити його пласким.

Щоб виконати цю вправу, потрібно буде зігнути руки в ліктях і завести їх за голову. Потім повільно почати нахили вперед і повертатися у вихідну позицію. Так потрібно повторити 10 разів.


Ці вправи дуже добре опрацьовують м'язи. Роблячи їх не встаючи зі стільця щодня, ви зможете домогтися результатів вже дуже швидко.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про корисні рецепти для сніданку, а також про шкідливі ранкові звички, які сприяють ожирінню.