Зірки "Гаррі Поттера" возз'єднаються: коли і як це станеться

Стрімінгова платформа HBO Max готує для шанувальників «Гаррі Поттера» святковий спецвипуск з улюбленими акторами

Цього року популярний стримінговий сервіс HBO Max порадував спецвипуском шанувальників американського ситкому "Друзі", тепер на черзі Гаррі Поттер. Улюблені актори знову возз'єднуватимуться для зйомок святкового епізоду.

Акторський склад із "Гаррі Поттера" знову збереться разом у спеціальному випуску, щоб відсвяткувати 20-річний ювілей першої частини пригодницької кінострічки "Гаррі Поттер та філософський камінь", яка вийшла 2001 року.

У спецепізоді розкажуть історію створення фільму, а зірки картини та режисер Кріс Коламбус поділяться історіями зі знімального майданчика. Актори також відвідають оригінальні декорації школи чарівників Хогвартсу.

Епізод буде називатися "Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts". Телеканал вже анонсував у ньому участь Деніела Редкліффа, Емми Вотсон та Руперта Грінта. Також в епізоді будуть інші актори, зокрема Хелена Бонем Картер, Том Фелтон, Гері Олдман та багато інших.

Прем'єра спецепізоду відбудеться 1 січня 2022 року на HBO Max. Ну, а щоб підігріти до нього інтерес, творці вже опублікували в мережі перший трейлер.

Нагадаємо, що нещодавно французька компанія Le Creuset випустила разом зі студією Warner Bros. колекцію посуду, присвячену "Гаррі Поттеру".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 25-річний блогер і косплеєр Фелікс Лало з Франції став дуже популярним завдяки своїй вражаючій схожості з Гаррі Поттером — юним чарівником з Гоґвортсу, який полонив серця мільйонів глядачів.

Читайте також, що у Голлівуді хочуть зняти серіал за "Гаррі Поттером".