Що подивитися: Дантес порадив легку комедію від Netflix

Дантес зазначив, що комедія підійде для сімейного перегляду

Якщо не знаєте, що подивитися сьогодні ввечері, то можете скористатися порадою від українського співака Володимира Дантеса, який рекомендує новинку від Netflix - сімейну комедію "День "так".

На своїй сторінці в Instagram артист написав, що подивився фільм "День "так" і він відмінно підходить для сімейного перегляду.

"Мозок розслабився, посмішка на обличчі є - чого ще треба?" - написав Володимир.

Також співак розкрив особливу деталь сюжету, яка найбільше його вразила. У кінострічці діти забирають у батьків телефони та інші ґаджети, які можуть їх відволікати.

Володимир Дантес зізнався, що не розуміє, як можна провести день без смартфона, але дуже хотів би спробувати.

Відомо, що в центрі комедії "День "так" опиняється звичайна американська родина. Подружжя виховує трьох дітей і часто говорять їм "ні".

Вони впевнені, що правильно їх виховують, оскільки діти повинні дотримуватися певних рамок і бути слухняними. Але одного разу вони зважуються на експеримент - протягом одного дня на всі прохання дітей відповідати "так", не підозрюючи, у якому вирі пригод опиняться.

Режисував роботу Мігель Артета, відомий за фільмами "Олександр і жахливий, поганий, дуже поганий день", "Гарна дівчинка" та іншими.

Нагадаємо, що науково-фантастичний фільм "Аватар" повторно показали в Китаї. Це допомогло йому знову стати найкасовішим в історії кінематографу, "відтіснивши" "Месників" на друге місце.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий сайт Rotten Tomatoes назвав переможця премії Golden Tomato Awards у номінації "Кращий фільм 2020 року".