Названо найпопулярніший фільм в історії Netflix

Стрімінговий сервіс Netflix назвав фільм, який став найпопулярнішим в історії платформи

На стримінговій платформі Netflix з'явився новий лідер за кількістю переглядів - це американський комедійний бойовик "Червоне повідомлення".

Як повідомляє CNN, новий фільм займається перший рядок з неймовірним числом - 328,8 млн годин, побивши рекорд постапокаліптичної стрічки "Пташиний короб" 2018 року, де знялася Сандра Буллок. Вона набрала 282 млн годин перегляду.

50% усіх передплатників Netflix по всьому світу переглянули "Червоне повідомлення". Фільм зумів побити встановлений раніше рекорд лише за 18 днів. Він входить до 10 кращих стрічок на платформі у 94 країнах. Головні ролі виконали в комедійному бойовику: Галь Гадот ("Чудо-жінка"), Райан Рейнольдс ("Дедпул") та Дуейн Джонсон ("Джуманджі").

Зазначимо, що спочатку Universal планувала випустити фільм 12 червня 2020 року, але у липні 2019 року платформа Netflix викупила права на показ і перенесла прем'єру на 2021 рік. Сюжет кінофільму "Червоне повідомлення" розгортається навколо всього трьох персонажів: агента Інтерполу та одного з найкращих детективів світу Джона Хартлі (Дуейн Джонсон), лихої злодійки Сари Блек (Галь Гадот), та легендарного афериста Нолана Бута (Райан Рейнольдс).

Нагадаємо, що на стримінговому сервісі Netflix набирає популярність новий південнокорейський серіал "Клик пекла". За кілька днів він зумів зрушити з п'єдесталу "Гру в кальмара".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський актор Кевін Спейсі зобов'язаний заплатити 31 млн доларів студії, яка є творцем популярного серіалу Netflix "Картковий дім", за порушення контракту.

Читайте також, який фентезійний серіал Netflix вирішив закрити.