Яку країну Європи визнали найкращою для подорожей

Інформацію про це опублікували на офіційному сайті премії World Travel Awards

Щороку експерти з Всесвітньої ради подорожей та туризму вибирають країну, яка отримує звання "Краща країна Європи для подорожей", а також нагороду World Travel Awards. Виявляється, що Португалія вже четвертий раз поспіль завойовує цей титул. Про це повідомляється на офіційному сайті премії.

Варто також зазначити, що безліч португальських пам'яток і об'єктів отримало міжнародну нагороду, а узбережжя Алгарве на півдні країни назвали найкращим місцем в Європі для пляжного відпочинку.

Були в номінації й інші країни: Італія, Норвегія, Греція, Іспанія, Австрія, Англія, Франція, Ірландія, Німеччина, Туреччина, Швеція і Швейцарія.

Відомо, що премії World Travel Awards щорічно розподіляються як на загальному світовому рівні, так і по восьми міжнародних регіональних, зокрема, за такими категоріями, як житло і готелі, пам'ятки, транспорт і авіакомпанії.

Також видання "Коментарі" розповість, як самостійно спланувати подорож. Продумане планування врятує вас від зайвих переживань і непотрібних клопотів. І після того, як ви один раз спробуєте самі спланувати майбутню поїздку, то більше не захочете дивитися банальні екскурсії чи ходити нудними маршрутами.