У Таїланді знайшли тіло мертвого російського туриста

Російський турист поїхав у Таїланд та був убитий.

На початку вересня у Таїланді в канаві поблизу пляжу Карон знайшли тіло 27-річного російського туриста. Поліція повідомляє про численні травми росіянина та вважає, що той міг загинути після сутички з бандою.

Як повідомляє видання Bangkok Post, 3 вересня поліція отримала повідомлення від місцевого мешканця, про мертве тіло в канаві. Чоловік лежав на спині та був одягнений лише в шорти. Поліція приїхала на місце інциденту та виявила, що у загиблого були численні травми, зокрема рани біля очей, сильний забій навколо лівого вуха та глибокі порізи обох рук. Також з’ясувалось, що його били тупим предметом.

Біля тіла слідчі виявили дорожню сумку з паспортом, іншими документами та ноутбуком Macbook. Паспорт засвідчив, що мертвим чоловіком виявився 27-річний громадянин Росії Ілля Орлов. Він прибув до Пхукета 24 січня 2024 року завдяки 90-денному безвізовим режимом. Його віза закінчилася 22 липня, і він її продовжив, поїхавши до Малайзії та повернувся назад.

Правоохоронні органи Таїланду вважають, що чоловіка вбили в іншому місці, а тіло російського туриста згодом притягнули на пляж та скинули в канаву. Для визначення точної причини смерті тіло направили на судово-медичну експертизу. Слідчі також перевіряють записи з камер відеоспостереження, щоб встановити деталі події. Попередньою версією вважається сутичка з бандою, яка призвела до побиття та смерті росіянина. Разом із загиблим до Таїланду прибула його дружина, але її місцеперебування поки що невідоме.

Таїланд – один з найпопулярніших туристичних маршрутів росіян. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну та санкцій проти Росії, кількість російських туристів в азійській зросла, що створило напруження між місцевими мешканцями та росіянами. Тайці скаржаться, що росіяни незаконно працюють, уникають податків та відбирають роботу у місцевих.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голий російський турист гуляв по селі в Таїланді та намагався зґвалтувати корову.

Також "Коментарі" писали про шокуючу поведінку росіян, які перетворили на жахіття відпочинок іноземних туристів в Туреччині.