Турист оригінально помстився готелю, який відмовився повернути йому гроші

Адміністрація заявила, що не буде заселити туриста, який заплатив за готель. Мандрівник знайшов спосіб повернути гроші.

Американський мандрівник з'явився в готелі, за який він уже заплатив. На рецепції він дізнався, що не може заселитися через проблеми з посвідченням. Турист вирішив, що він правий, і помстився готелю.

Мандрівник нещодавно продовжив своє водійське посвідчення, тож мав лише тимчасову паперову версію документа. Чоловік подорожував всередині країни і не збирався використовувати літаки, тому був певен, що паспорт не потрібен, а тимчасового посвідчення водія буде достатньо.

Однак у готелі, де він мав зупинитись, йому відмовили в поселенні. Причиною такого рішення стала відсутність паспорта. Тоді мандрівник показав прострочене посвідчення водія і кредитну картку на своє ім’я. Рецепцію це не переконало, а працівники готелю відмовились повернути гроші за попередньо оплачений номер.

Чоловік заселився в іншому місці, а наступного дня вирішив помститись готелю. Мандрівник у магазині придбав дошку та маркер і написав: чи є в цьому готелі постільні клопи?. З таким написом ображений турист стояв перед готелем. Як виявилось це почало відлякувати інших туристів, які планували заселитись в готель.

Через 15 хвилин працівник готелю намагався позбутись мандрівника і викликав поліцію. Однак правоохоронці заявили, що мандрівник не порушує закону. Через годину до туриста підійшов поліцейський і видав йому чек з готелю. Мандрівникові повернули майже всю суму, яку він заплатив за перебування у готелі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лоукостер Ryanair готовий запустити авіарейси з трьох українських міст до кінця року.

Також "Коментарі" писали, що у Польщі евакуювали аеропорт через витівку української пенсіонерки.