Стюардеса розповіла, люди з якої нації є найгіршими в літаку

Бортпровідниця однієї з найбільш авіакомпаній розповіла про найгірших пасажирів. Таке спостереження стюардеса зробила за шість років роботи.

Крістіна Галвідіте попрацювала шість років в одній з найбільших авіакомпаній світу і запевняє, що найгірша нація на борту літака часто випиває алкоголь, ще в аеропорту, незважаючи на час доби. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Telegraph.

В інтерв’ю для британського видання Крістіна Галвідіте розповіла про найгірших пасажирів яких вона зустрічала в літаку. За словами бортпровідниці такими виявили британці.

"Британці зазвичай починають вживати алкоголь в аеропорту, незалежно від часу доби, тому багато людей вже сідають у літак п'яними або принаймні напідпитку - і продовжують пити в повітрі. Я зі Східної Європи і не бачила такого пияцтва більше ніде", - говорить стюардеса.

Стюардеса зазначає, що британці купують алкоголь в duty free і вживають перед тим, як зайти в літак. А на борту ще замовляють алкоголь, хоч правила авіакомпанії забороняють вживати понад два напої в салоні літака. Також Галвідіте зазначає, що її дратують пасажири, які дозволяють своїм дітям бігати через прохід, або дорослі, які його блокують.

Попри це, бортпровідниця назвала і ідеальних туристів. На думку стюардеси такими виявились люди з континентальної Європи, особливо зі Скандинавії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про бажання відомого американського письменника Стівена Кінга на 2023 рік. "Король жахів" згадав у своєму повідомленні Україну.

Також "Коментарі" писали про сотні іноземних моряків, які застрягли в Україні після повномасштабного вторгнення Російської Федерації. Екіпаж кораблів не може покинути Україну понад 10 місяців.