Пара зайнялась сексом у літаку: їх не спинила присутність пасажирів

Пасажири та бортпровідники під час рейсу до Німеччини спостерігали за незвичною поведінкою пари, які займались сексом у літаку.

Під час польоту з іспанського курортного міста Аліканте до німецького Мюнхена, пасажири помітили незвичну поведінку двох людей, які вирішили зайнятись сексом на борту літака. Попри зауваження від пасажирів та бортпровідників, пара продовжила здійснювати статевий акт.

19 червня на рейсі LH 1849 компанії Lufthansa сталось публічне секс-шоу, коли пара поляків зайнялась сексом в ряду крісел літака перед іншими пасажирами. Пасажири закликали пару зупинитись, однак ті продовжували свої любощі.

На інцидент відреагував персонал авіакомпанії, який зробив обом пасажирам кілька зауважень та спробував зупинити пару від занять сексом у літаку. Однак 44-річний чоловік та його 40-річна супутниця почали ображати бортпровідників, які їм заважали.

Екіпаж літака звернувся до поліції в Мюнхені та повідомив про інцидент. Після години польоту та приземлення в Німеччині пасажирам літака довелось перебувати ще близько 30 хвилин в салоні, поки поліція не забрала з нього пару, яка під їх тиском припинила займатись сексом.

Наразі парі висунуто звинувачення у порушенні громадського порядку. Причини такої поведінки чоловіка та жінки залишаються невідомими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що пара під час польоту з Іспанії до Британії зайнялась сексом у літаку. Несподіваний випадок зафіксували камери пасажирів на борту літака, коли бортпровідник відкрив дверці туалету, де тривалий час перебувала пара.

Також "Коментарі" писали про секретне місце в літаку, де відпочивають бортпровідники і про яке нічого не знають пасажири. Стюардеса розповіла, чим вони там займаються під час польотів.